Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Introduktion

80848_Ukendt-4.jpeg

OPDAG UTAH

Utah er skulptureret af vind, vand og tid og er hjemsted for betagende nationalparker, shopping i verdensklasse og en række rekreative muligheder. Som stat nr. 1 i nationen for jobvækst er der ikke noget bedre sted at få en uddannelse med fokus på at forberede eleverne til at lykkes på det globale marked.

Bedste college i Amerika!

Snow College er konsekvent rangeret som en af de bedste uddannelsesinstitutioner i landet, hvilket gør det til det perfekte sted for studerende, der ønsker at opnå akademisk succes i et sjovt, sikkert boligmiljø på campus. Med campusser beliggende i Ephraim, Richfield og en online grad mulighed, kan eleverne gennemføre grader i Associate of Arts, Science eller Applied Science med talrige specialiserede, kortsigtede erhvervsuddannelsescertifikater og eksamensbeviser, herunder bachelorgrad i softwareingeniør og en bachelorgrad i musik med vægt på kommerciel musik.

Du finder alt, hvad du har brug for for at få succes med din uddannelse på Snow College, og med de laveste boliger, undervisning og gebyrer i staten Utah kan du gøre det uden at bryde banken.

80850_IMG_03791.jpg

CNN Money rangerede Snow College #6 for sin høje eksamen og/eller overførselshastigheder til et fireårigt universitet. TheBestSchools.org gav høje bemærkninger til Snow College, ikke kun for at have den billigste undervisning i staten, men elevernes evne til at vise nødvendige færdigheder for at komme ind på arbejdsstyrken efter afslutningen af deres uddannelse. Washington Monthly rangerer Snow College over resten for at yde studiestøtte og et miljø for studerende, hvor de kan trives og lykkes. Ratemyprofessors.com baserer deres placeringer på elevgenererede undersøgelser af deres klasseværelsesoplevelse, og Affordable Colleges opretter deres placeringer baseret på overkommelige priser og tildeling af stipendiemidler.

81097_Capture.JPG

81098_Capture1.JPG

Placeringer

  • Ephraim

    150 College Ave, 84627, Ephraim

Spørgsmål