Keystone logo
Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Introduktion

Studerende fra 24 lande deltage 2016 Antai Global Summer Program

Firs internationale studerende sluttede 2016 Antai Global Summer Program, som med succes blev åbnet på Xuhui campus den 4. juli. De studerende kommer fra 24 forskellige lande og regioner, herunder Turky, Schweiz, Spanien, Australien, Italien, Marokko, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Sydkorea, Canada, Tjekkiet, Slovakiet, USA, Singapore, Indien, Malaysia og Kina. Mange kom fra de bedste universiteter som Oxford, University of Leeds, International University i Genève, University of Economics i Prag, University of Sydney, University of Melbourne, University of New South Wales, KAIST fra Sydkorea og Zürich University of Applied Sciences. I Master sporet, mere end 50% af deltagerne er udenlandske MBA-studerende, med en gennemsnitsalder på 29.

Under åbningsceremonien, professor Wan Guohua, prodekan for Antai College of Economics og Management (ACEM), hilste ankomsten af ​​de studerende og leveret varme bemærkninger. Efter at det internationale samarbejde og Exchange Office of ACEM introducerede kurserne og givet nyttige oplysninger om livet i Shanghai. Under networking session, studerende introduceret sig selv og socialiseret med hinanden. Senere på eftermiddagen, gruppen i gang med en turné til vartegn Shanghai herunder Lujiazui, SWFC og Hong Kong Plaza, der har en smag af den lokale virksomhedskultur og en spændende start for sjov og givende oplevelse lovet for de følgende uger.

Efter at have studeret i tre uger i programmet, vil de studerende modtage tre akademiske kreditter udstedt af Shanghai Jiao Tong University. Med 'Learning Erhverv og Kultur i Kina ", den Antai Global Summer Program fokuserer på kinesiske økonomi og management kurser, virksomhedsbesøg, kinesisk sprog og historie workshops, og kinesisk kultur. Denne sommer, vil de studerende deltage i workshops og virksomhedsbesøg til Shanghai Circuit, GE, BBDO, Coca-cola, IBM og 3M. Bortset fra akademiske og kinesiske sprogkurser, vil kulturelle aktiviteter såsom keramik-making, te gør, madlavning og kalligrafi også hjælpe dem opleve charmen af ​​Kina.

Antai Global Summer Program er den første engelsksprogede sommer program arrangeret af ACEM for internationale studerende. Det hjælper kollegiet til at tiltrække et varieret studerende, hæve internationale synlighed og fremme internationalisering.

1.Accommodation

I løbet af programperioden, er studerende til huse i en tre-stjernet residence hotel på Xuhui campus, som er inden for 15-minutters-gåafstand fra Antai College. To elever af samme køn vil dele en standard værelse. Værelset er udstyret med TV, air-condition, gratis internetadgang, bruseniche, hårtørrer etc.

2.Campus

Xuhui campus er en af ​​de fem smukke campusser i Shanghai Jiao Tong University. Det er hvor universitetet blev etableret i 1896 som Nan Yang Public School, der bærer vidnesbyrd om dens historiske udvikling gennem de sidste 115 år.

Prale forskellige arkitektoniske stilarter af sine bygninger, er Xuhui campus opført som "Heritage Arkitektur" af Shanghai Municipal Folkerepublikken Kinas regering. Disse symbolske bygninger omfatter biblioteket, stadion, fakultet center, museet af universitetets historie, etc., som alle er bygget til at lette og berige elevernes undersøgelse og livet på campus.

Placeret på Huashan Road, Xuhui campus er i gåafstand fra Xujiahui Central Business District, som er en af ​​de mest dynamiske forretningsområder i Shanghai. De forskellige indkøbscentre, dinning steder, teatre og andre faciliteter er alle inden for rækkevidde at give de studerende en praktisk liv.

3.Shanghai

Shanghai er hjertet af Kinas økonomiske udvikling og en vigtig business center i verden. Selskabet har hovedsæde i et stort antal verdens bedste virksomheder og har tiltrukket mange udenlandske investerede finansielle institutioner, alle omfavne den levende og stringent erhvervsklima af denne kosmopolitiske by.

Shanghai er også et populært turistmål kendt for sin rige samling af arkitektonisk markante bygninger og historiske seværdigheder såsom The Bund. Den omfattende og voksende skyline Lujiazui område i Pudong-distriktet er beskrevet som udstillingsgenstand i den blomstrende økonomi af byen og landet. Andre attraktioner i byen omfatter de rigelige kulturelle steder og begivenheder og de forskellige former for lokale delikatesser.

Placeringer

  • Shanghai

    No. 1954 Hua Shan Road, 200030 Shanghai, Shanghai

    Spørgsmål