Keystone logo
Shillington Education

Shillington Education

Shillington Education

Introduktion

Hvorfor skal du vælge Shillington?

Shillington er anderledes end de fleste universiteter eller designuddannelser

Ingen erfaring er nødvendig. Seriøst. Du behøver ikke at aflægge en samtale eller indsende en portfolio. Vi kræver kun en passion for design og 100 % engagement i kurset.

Få dit drømmejob! Shillington-studerende bliver ansat i de bedste designstudier, arbejder for store mærker og starter deres egne virksomheder. Takket være vores forbindelser og ressourcer i branchen vil du få en sikker kandidat, der er klar til at gå på jagt efter job.

Skab en fantastisk designportefølje. Vores studerendes arbejde taler for sig selv. Rul gennem hundredvis af digitale, trykte og emballageprojekter. Se, hvad du kan skabe på kun 3 måneder på fuld tid eller 9 måneder på deltid.

#Shillumni-netværk og branchens omdømme. Når du er færdiguddannet, kan du drage fordel af Shillington's branchemæssige ry og slutte dig til en anset gruppe på over 5000 #Shillumni, som arbejder i nogle af de bedste studier og bureauer i hele verden.

En ny start! Mange studerende er tiltrukket af Shillington på grund af muligheden for at lære markedsførbare færdigheder med henblik på en ny karriere. Vi forstår det. Sluk din passion for design og opkvalificer dig til en karriere, der begejstrer dig. Undersøgelse på Shillington. Elsker dit job!

Lær fra branchens ledere

Hver Shillington-klasse har mindst tre gæsteforelæsninger fra førende grafiske designere og kreative personer. Mennesker, der kan 100 % af deres kram.

Disse designeksperter deler deres arbejde, filosofier og uvurderlige råd med vores kommende studerende.

Studer grafisk design, og kickstart din kreative karriere

Uanset om dit mål er at skifte karriere, opkvalificere dig, starte en selvstændig grafisk designvirksomhed eller arbejde for en multinational virksomhed, er Shillington det perfekte sted at bygge fundamentet for din kreative karriere! Vores innovative tilgang til designuddannelse betyder, at de studerende opnår fantastiske (prisvindende!) resultater på meget kort tid. Det er designet, så du kan bruge mere tid på at gøre det, du elsker, med dine nye færdigheder. Shillington skaber et inspirerende læringsmiljø, hvor designstuderende lærer reelle og relevante færdigheder - herunder designteori, typografi, emballage, design af mobilapps og brugeroplevelse (UX) - af praktiserende designere.

Studer grafisk design i 3 måneder på fuldtid eller 9 måneder på deltid i New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne eller Brisbane (Shillington accepterer internationale studerende!) og afslut med en flot grafisk designportefølje, der viser dit bedste arbejde, og som er klar til at få dit drømmejob.

Undersøgelse af grafisk design online

Design er overalt, så det syntes vi også, at vores kursus skulle være det.

Den originale bootcamp i grafisk design er nu tilgængelig på online- med forbindelse til dig, uanset hvor du befinder dig i verden.

 • Innovativ online-undervisning. Forelæsninger, demoer og kritik leveres live i realtid.
 • Forholdet mellem elever og lærere er 9:1.
 • Studer og arbejd fra hvor som helst i verden! Vælg dit eget læringsmiljø, som fungerer bedst for dig.
 • Få et netværk med klassekammerater fra andre steder end din hjemby, og skab forbindelser med folk fra hele verden.
 • Hør gæsteforelæsere fra forskellige lande, ikke begrænset til en campusby.
 • Onlinekurset er designet til at holde dig engageret og i kontakt med dine klassekammerater og lærere uanset afstanden.

Du kan studere, uanset hvor du er. Alle onlineklasser leveres live i de angivne tidszoner, hvilket betyder, at du kan få Shillington-oplevelsen, uanset hvor du bor.

Er du klar til at kickstarte din kreative karriere? Deltag i det globale klasseværelse med Shillingtons nye onlinekursus.

Kelly Sikkema / Unsplash

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Vidnesbyrd

Graham McDonnell, Kreativ direktør, The New York Times / T Brand Studio

"Jeg var imponeret over det niveau af talent, som Shillington-kandidaterne viste i deres porteføljer, hvoraf nogle af dem viste evner, der oversteg deres alder, og som endda overgik de etablerede fagfolks arbejde. Vi ansatte i løbet af en måned, og vores nye design har allerede vist sig at være en god tilføjelse til teamet."

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Placeringer

 • New York

  315 Madison Ave, 10017, New York

 • London

  Bury House, 31 Bury St, EC3A 5AR, London

  • Los Angeles

   Los Angeles, USA

   Spørgsmål