Keystone logo
San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

Introduktion

1

Om San Diego Flight Training International

Velkommen til San Diego Flight Training International i det smukke sydlige Californien. SDFTI er en certificeret og godkendt alt = "14alt =" 1 skoler med flyveprøveeksamen og har uddannet professionelle piloter siden alt = "1989. SDFTI har hjulpet hundredvis af ambitiøse piloter med at opfylde deres professionelle flyvetræningsmål med en uplettede sikkerhedsrekord. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre det samme. Vi tilbyder en enestående atmosfære for at fuldføre din luftfartstræning, og Montgomery Field (San Diego) nyder i gennemsnit mere end 350 flyvetræningsdage om året på grund af det fremragende vejr. San Diego har også et varmt og tørt klima, smukke strande og turistattraktioner i et sikkert og afslappet miljø. Det kontrollerede lufttrafiksystem og en blanding af lange hvide havstrande, farverige ørkener og forrevne snedækkede bjerge i området gør San Diego til mest ideelle og smukkeste luftfartstræningssted i landet. Din beslutning om at vælge en flyveskole er et vigtigt skridt, og nylige undersøgelser viser, at en kritisk forskel for erfarne studerende ts er stilen og kvaliteten af den tilgængelige undervisning. Dette er det område, hvor SDFTI scorede højest i en nylig uafhængig marketingundersøgelse. Hvert kursus har et pensum, der er udviklet til at flytte dig igennem så effektivt som muligt med vægt på struktur, sikkerhed og kvalitet. Vores kandidater har ekstrem succes med at nå deres mål. Næsten alt = "100% består deres skriftlige prøver i første forsøg, og mere end 80% består deres praktiske flyvetest med kun et forsøg.

Hvorfor vælge SDFTI ?

2

Fordi SDFTI tilbyder træning i verdensklasse og har vist sig at være en succes ... Vi har uddannet piloter her i San Diego-området i godt over alt "20 år.

STRUKTUR Vi giver dig den type struktureret træning, som ethvert flyselskab ønsker, når de vælger de bedste mennesker til de mest eftertragtede positioner på et flys flydæk. Vi tilbyder træning under både del 61 og del 141 med undersøgelsesmyndighed som foreskrevet af Federal Aviation Regulations (FAR).

INTERVIEWS FORBEREDELSE Hver elev får jobsamtalen og forberedelsesfærdigheder til at få et job med det største antal flyselskaber, der er tilgængelige i branchen. Det er mere end bare et interview; det er en karriere du ønsker ... vi får dig der hurtigt, effektivt og sikkert.

TRÆNINGSMILJØ Det er mere end dage om året, du kan flyve, det er det samlede antal timer og den komfort, du trygt kan opleve dem i. AT SDFTI drager du fordel af den sydlige Californiens flyveoplevelse, som giver dig den største mulighed for at logge timer dag efter dag.

TERRÆNENS DIVERSITET På en enkelt flyvning kan du let gå fra 70 miles af strandpromenader ved havet til indre dale til kilometerhøje bjergtoppe til ørkenparkerne i Anza-Borrego til en landbrugsrig kejserlig dal og Saltonhavet. Du har mulighed for at opleve mere her end andre steder.

DIVERSITET AF LUFTFART OG LUFTFART Der er mere variation inden for alt = "20 miles fra SDFTI end nogen anden skole på planeten. Fra flere Bravo kommercielle og militære operationer til klasse 8 kontrollerede civile luftbaner for små ukontrollerede strimler. Her har du muligheden for at blive udsat for stort set alt, hvad du finder i din karriere. Vi har også en af to "tower on route" -korridorer til rådighed i USA.

NEWEST AIRCRAFT SDFTI ejer, driver og vedligeholder en 15 flyflåde. Dette inkluderer komplekse fly med to og en motor og den nyeste samling af Cessna 17alt = "2'er i regionen, herunder det Garmin® G1000® -udstyrede glasflygdæk.

Visumkrav

SDFTI er autoriseret af USA's regering til at tilmelde ikke-immigrant-udlændinge (internationale) studerende og residente udlændinge til flyvetræningsklasser. Dette kræver, at du starter den hurtige og nemme at følge M1 Visa-processen. Mange af vores internationale studerende leder efter et hurtigt og økonomisk start-til-slut kommercielt program, der inkluderer FAA Private, Instrument, Commercial og Multiengine programmerne. Internationale studerende kan også vælge at træne i vores nye og moderne flåde og vælge en af de individuelle FAA-certificeringer og vurderinger for at gennemføre et personligt studieforløb.

San Diego Flight Training International har bemyndigelse til at udstede I-20'er, som gør det muligt for studerende at få et studerende (M-1) visum gennem deres respektive ambassade for at komme ind i USA til flyvetræning. Dette vil give udenlandske statsborgere mulighed for at få et M1 VISA og derefter begynde deres flyvetræning i USA. Bemærk venligst, at ikke-resident udlændinge kun kan træne på skoler, der er I-20-autoriseret. Manglende overholdelse af denne politik kan føre til udvisning. Vi accepterer også overførsler af ikke-resident udlændinge, som træner på andre I-20 godkendte og autoriserede flyveskoler. Dette er en meget nem proces, og når det gøres korrekt, vil det kun have ringe indflydelse på din træning.

Placeringer

  • San Diego

    8745 Aero Dr., Ste. 103 , 92123, San Diego

Spørgsmål