Keystone logo
Scuola Superiore Sant’Anna ESEAS - Udforskning af hav og rum: teknologier, muligheder og udfordringer
Scuola Superiore Sant’Anna

ESEAS - Udforskning af hav og rum: teknologier, muligheder og udfordringer

Pisa, Italien

5 Days

Engelsk

Fuldtid

28 Jul 2024

16 Sep 2024

EUR 200 *

På campus

* fra 200 EUR til 1000 EUR alt efter ansøgerens årlige indkomst

Introduktion

I de sidste århundreder har menneskeheden fuldt ud udforsket og kortlagt den fremkomne del af Jordens overflade; i dag har den en voksende interesse i at udforske og udnytte den nedsænkede del af Jorden såvel som de nærliggende rumområder intensivt. Til dette formål leverer ingeniører nye kraftfulde midler (robotter, undervands- og rumkommunikationssystemer, nye nano-satellitløsninger); udforskning og udnyttelse af ressourcer giver også problemer i forbindelse med levende væseners biologi. Desuden opstår der en lang række nye spørgsmål vedrørende de økonomiske og juridiske implikationer.

Skolen har til formål at give et kortfattet overblik over de relevante videnskabelige udfordringer og udviklingsperspektiver i en enhedsramme, hvor spørgsmål om økonomisk og miljømæssig påvirkning, potentielle konflikter og lovgivningsmæssige vurderinger også behandles.

Sæsonskolen vil have en holistisk tilgang og vil introducere deltagerne til nøgleteknologierne i en enhedsramme, hvor ingeniørrollen ses sammen med biologiske og medicinske problemstillinger, økonomiske aspekter og juridiske problemer.

I slutningen af ​​Sæsonskolen får deltagerne et samlet overblik over de fremtidige tendenser inden for de udfordrende emner rum- og havudforskning.

Undervisningsmetoder

Studerende vil finde et tværfagligt læringsmiljø, der interagerer med professorer og industrielle ledere, der er førende inden for deres forskningsområder. De vil også få mulighed for at besøge laboratorierne i Scuola Superiore Sant'Anna og opleve de nyeste forskningstilgange.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål