Keystone logo
Scuola Superiore Sant’Anna DS Inno - Data Science Driven Innovation in Business and Society
Scuola Superiore Sant’Anna

DS Inno - Data Science Driven Innovation in Business and Society

Pisa, Italien

5 Days

Engelsk

Fuldtid

08 Dec 2024

10 Feb 2025

EUR 200 *

På campus

* fra 200 EUR til 1000 EUR alt efter ansøgerens årlige indkomst

Introduktion

På grund af teknologiske fremskridt, stigende digitalisering og udviklingen af ​​sociale medier, samt den udbredte brug af mobile enheder med sensorer og apps, bliver fænomenet big data afgørende ikke kun for virksomheder, men også for mange sektorer og samfundet som en hel. Derfor er det særligt vigtigt at tilegne sig specifikke færdigheder til effektivt at udnytte overfloden af ​​data i erhvervsinnovationsmiljøer.

Selvom vigtigheden af ​​dette emne i den globale økonomi er ved at blive tydelig, er universiteternes uddannelsestilbud inden for innovationsledelse og datavidenskab stadig begrænsede. For at adressere disse aspekter omfattende, er det nødvendigt at udvikle færdigheder med en tværfaglig tilgang, der involverer forskere inden for ledelse og økonomi, samt dataloger og statistikere.

Denne sæsonskole har til formål at undersøge forholdet mellem innovationsledelse og datavidenskab gennem en tilgang på flere niveauer. For det første vil dette forhold blive udforsket på virksomhedsniveau gennem ikke kun teoretisk viden, men især gennem førstehåndsudtalelser og webstedsbesøg til store og små virksomheder. For det andet vil dette forhold blive behandlet på sektorniveau (f.eks. sundhedspleje og lægemidler) og endelig på det sociale plan ved at præsentere nogle direkte erfaringer fra dataloger. Afslutningsvis vil deltagerne også blive forsynet med stimuli og værktøjer inden for datavidenskab til at forstå og måle kompleksiteten af ​​dette forhold.

Undervisningsmetoder

Studerende vil være interaktivt og proaktivt engageret i træningsprocessen takket være integrationen af ​​de teoretiske begreber med den praktiske erfaring under vejledning af underviserne, der omfatter både akademikere og praktikere.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål