Keystone logo
Scuola Superiore Sant’Anna CESM - Cirkulær økonomi og bæredygtighedsledelse
Scuola Superiore Sant’Anna

CESM - Cirkulær økonomi og bæredygtighedsledelse

Pisa, Italien

5 Days

Engelsk

Fuldtid

08 Sep 2024

14 Oct 2024

EUR 200 *

På campus

* fra 200 EUR til 1000 EUR alt efter ansøgerens årlige indkomst

Introduktion

Hovedmålet for CESM-sæsonskolen er repræsenteret af studerende fra forskellige baggrunde, der er interesseret i området effektiv ressourceforvaltning og cirkulær økonomi. CESM-kurset udforsker organisatoriske aspekter og innovationsfacetter relateret til alle faser af produktets livscyklus; desuden giver det et praktisk overblik over, hvordan processer, beslutninger og forretningsmodeller bør ændre sig i lyset af det nye cirkulære økonomi-paradigme.

Mere detaljeret består sæsonskolen CESM af 9 træningsmoduler, der hver varer en halv dag om emner som cirkulært design, strategiudvikling & forretningsmodeller og kommunikation. Endelig er der planlagt et halvdags laboratorium til at anvende det, eleverne har lært i alle tidligere lektioner. Derfor omfatter CESM's læringsmål: at hjælpe deltagere med at erhverve en ramme af nyttige færdigheder til at gribe mulighederne i det økonomiske skift; og styring af udfordringer og transformationsprocesser i en cirkulær logik for at fremme den praktiske anvendelse af den opnåede viden.

Undervisningsmetoder

Studerende vil være interaktivt og proaktivt engageret i træningsprocessen takket være integrationen af ​​de teoretiske begreber med den praktiske erfaring under vejledning af underviserne, der omfatter både akademikere og praktikere. Brugen af ​​erfaringsbaserede teknikker og artikulation af træning og laboratorier vil give deltagerne mulighed for at konsolidere eksisterende færdigheder og øge selvbevidstheden. De innovative undervisningsmetoder vil også i vid udstrækning stole på virksomhedernes erfaringer for at give eksempler og erfaringer fra den virkelige verden. Casestudier vil også blive inkluderet blandt undervisningsværktøjerne med det formål at tilskynde til praktisk anvendelse af teoretiske begreber og dermed bygge bro mellem teori og praksis.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål