Keystone logo
© BIMM University
Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Introduktion

Stratford College giver tutorial tjenester til høj kvalitet britisk uddannelser og workshops lokalt og internationalt.

Stratford College er baseret i Telford, UK med centre i London og Abuja (Nigeria). Vi tilbyder også kurser gennem fjernundervisning.

Vi er forpligtet til at levere top kvalitet uddannelse og udviklingsmiljø. Vores studerende har gavn af intensiv undervisning og et engageret personale. Vi kombinerer traditionelle værdier med en moderne tilgang og teknologier for at sikre, at alle kurser er leveret og undervist på den mest effektive måde for succes.

Vores programmer er udtænkt og leveret i samarbejde med velrenommerede britiske institutioner og normalt gearede fra en online platform, der fodrer tutorial akademier i Storbritannien og i udlandet.

Vores studerende uden for Det Forenede Kongerige er i stand til at opnå en globalt anerkendt, britisk kvalifikation uden at skulle rejse til Storbritannien. Desuden alle vores kurser garanterer progression for yderligere undersøgelse på institutioner i Storbritannien. Det giver vores internationalt baserede studerende fleksibilitet starte deres programmer i deres respektive lande og færdiggøre i Storbritannien eller omvendt, hvis den ønsker det.

Alle vores internationale akademier fungere som professionelle skoler leverer undervisning for elever, som gennemgår vores internt uddelt programmer eller uafhængigt arrangeret undersøgelser for kurser / kvalifikationer, som andre universiteter eller højere læreanstalter. Studerende modtager ansigt til ansigt undervisning og støtte fra veluddannet personale på deres lokale akademi for programmer, som administreres og vurderes fra vores college i Storbritannien gennem fjernundervisning.

Placeringer

  • Telford

    1 Bridge Street, Oakengates, , TF1 2AH, Telford

    Spørgsmål