Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Sappo School

Sappo School

Sappo School

Introduktion

Sappo Skole Er en af ​​de førende Uafhængige private skolerLang ø i dag. Vi er forløberne i bevægelsen mod uddannelsesreform og akademisk ekspertise. I løbet af de sidste årtier, sappo Har tjent familier i Long Island ved at give både et sikkert og motiverende læringsmiljø for hvert barn. Velkendt og respekteret af de bedste fagfolk inden for børnesundhedsområdet, sappo Anvender den seneste videnskabelige forskning i læseplanerne.

Sappo Skole er en New York State Godkendt college forberedende skole med en godkendt specialundervisning afdeling. Vi imødekommer studerende, der arbejder bedst i et intimt miljø, mens de modtager personlig opmærksomhed og danner sociale vedhæftede filer. Dropout rate er 0%, og over 90% af vores kandidater går videre til de gymnasier efter eget valg. En stor procentdel af vores kandidater modtager betydelige stipendier til deres post-graduate uddannelse.

Vores mission

Vores mission på Sappo School er at strategisk skabe en atmosfære, der fremmer akademisk ekspertise til støtte for en individualiseret tilgang til læring. Fuld potentialitet realiseres ved at identificere og udvikle de sociale, følelsesmæssige og akademiske systemer, der producerer læring. Et forfriskende program giver eleverne mulighed for at udforske sådan læring og omfavne udfordringer med tillid. Vi tror på at forme medlemmerne af vores globale samfund til borgere i verden, som er i stand til at møde fremtiden med karakter og menneskelig formål.

Placeringer

  • Commack

    40 Kings Park Road, NY 11725, Commack

Spørgsmål