Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Santa Monica College California

Santa Monica College California

Santa Monica College California

Introduktion

Du er kommet til et specielt sted. Vi tror, at Santa Monica College tilbyder en enestående og unik uddannelsesmæssig oplevelse. Vi tror også, at vi leverer et væld af ressourcer til samfundet.

Hvad gør os specielle? Bortset fra vores akademiske dygtighed, har vi funktioner, der er unikke for os - inklusive John Drescher Planetarium; den smukke brede scene på SMC Performing Arts Center, et førende scenekunststed; og Center for Medier og Design, der huser programmer som bachelorgrad i interaktionsdesign.

Santa Monica College - et to-årigt samfundsskole akkrediteret af Western Association of Schools and Colleges - åbnede i 1929 med kun 153 studerende. Det er nu vokset til en blomstrende campus med mere end 32.000 studerende og tilbud på mere end 100 studieretninger.

Vi har en imponerende akademisk rekord. Vi er førende blandt statens 116 samfundsskoler i overførsel af studerende til University of California, University of South California, Loyola Marymount University og andre fire-årige campusser.

Santa Monica College er en af de mest overkommelige institutioner for videregående uddannelser i verden. Og vi har et aktivt kontor for finansiel bistand og stipendier, der hjælper dig med at få de midler, du har brug for at betale for din universitetsuddannelse.

Placeringer

  • Santa Monica

    Pico Boulevard,1900, 90405, Santa Monica

    Spørgsmål