Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

Introduktion

Hvad gør en SANS Technology Institute uddannelse anderledes?

SANS Technology Institute forbereder den næste generation af cybersecurity-fagfolk på, hvad de vil se på i marken. Vores programmer er kendetegnet ved vores fakultet i verdensklasse; vores vægt på praktisk læring i SANS-kurser, der kontinuerligt opdateres for reel relevans, hvoraf de fleste fører til brancheanerkendte GIAC-certificeringer; vores innovative personlige og online kursusleveringsmuligheder; og den dokumenterede succes for vores alumner.

Cybersikkerhed er alt, hvad vi lærer, og ingen gør det bedre.

130863_sans.jpg

Kandidatuddannelse

Kandidatuddannelsen i informationssikkerhedsteknologi forbereder arbejdende informationssikkerhed og it-fagfolk til at tage deres karriere til de højeste niveauer gennem et omfattende læseplan, der fokuserer på både teknisk mestring og udvikling af væsentlige ledelses- og kommunikationsevner. Stærk, udfordrende og givende, kandidatuddannelsen hjælper studerende med at udvikle deres omdømme i branchen ved at give muligheder for deres studerendes forskning til at blive overvejet til offentliggørelse i online ressourcer, herunder SANS læsestue og førende branchen tidsskrifter.

”Du forlader programmet med en fast forståelse af, hvorfor branchen fungerer, som den gør," sagde Shawna Turner, hovedløsningsarkitekt hos Nike. "Du får et kig under hætten. Det handler ikke kun om, hvordan man manipulerer teknologien. Det handler også om at lære ”hvorfor”. Hvis du vil blive leder, skal du vide 'hvorfor'. ”

Graduate Certificate Programmer

SANS Technology Institute 's kandidatuddannelsesprogrammer blev designet med to målgrupper i tankerne.

For arbejdende fagfolk inden for it- og informationssikkerhed, der ikke er i stand til at deltage i det fulde kandidatuddannelsesprogram i informationssikkerhedsteknologi, men som ville drage fordel af at tage alle de 3 tekniske kandidatuddannelser i kernen af kandidatuddannelsen, tilbyder universitetet denne kandidat certifikat program:

  • Cybersecurity Engineering (Core)

For arbejdende informationssikkerhed og it-fagfolk, der har en etableret teknisk base og forsøger at uddybe deres evner inden for specialiserede områder af informationssikkerhed, tilbyder universitetet meget tekniske, praktiske kandidatuddannelsesprogrammer inden for disse områder:

  • Penetrationstest og etisk hacking
  • Incident Response
  • Industrielle kontrolsystemers sikkerhed
  • Cyber Defense Operations

”At tjene et kandidatcertifikat fra SANS er det, der virkelig accelererede min karriere," sagde David Cox, manager for Cyber Threat Management hos EY. "De tekniske færdigheder, jeg lærte i programmet, har givet mig tilliden til at lede mit team med succes og forberede dem til nye udfordringer. ”

Undergraduate Certificate Program

SANS Technology Institute 's bachelorcertifikatprogram i anvendt cybersecurity blev designet til universitetsstuderende og karriereudviklere, der ønsker en hurtig Pathway til cyber-arbejdsstyrken. Ingen tidligere cyberfaring er påkrævet til dette program, men ansøgere skal have afsluttet mindst to års college.

Vores bacheloruddannelse er designet og undervist af branchens ledere og giver den viden, værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at starte en cybersecurity-karriere. På praktiske kurser undersøger vores studerende spørgsmål, der påvirker komplekse og sammenkoblede it-systemer, lærer at bekæmpe fælles trusler mod værdifulde data og fremkommer med praktiske færdigheder, som arbejdsgivere søger.

130865_ACSimage.jpeg

Særlige egenskaber

GIAC-certificeringer

Tjen branche-anerkendte GIAC-certificeringer gennem hvert program, der validerer dit skillset.

Fleksibilitet

Vælg mellem en række online og personlige kursusleveringsmuligheder, inklusive 100% onlineindstillinger for hvert program.

Fakultetets ekspertise

Undersøg med branche-ledere fra cybersikkerhed, som er nogle af verdens bedste instruktører.

Et stærkt netværk

Deltag i et netværk af fagfolk, som Joshua Lewis, MSISE '18 og VP for Threat Intelligence & Incident Response hos Umpqua Bank, kalder "nogle af de mest talentfulde studerende og lærere i branchen."

Værdiforslag

Hvis du ser nøje på en række colleges, der tilbyder kandidat- eller bacheloruddannelser inden for informationssikkerhed, vil du indse, at sikkerhed er kun et emne mere, som institutionen tilbyder, ofte med vægt på teori. På SANS Technology Institute er cybersikkerhed alt, hvad vi lærer. Vores praktiske, karrierefokuserede kurser er designet, undervist og regelmæssigt opdateret af nogle af de bedste eksperter inden for cybersikkerhed. Alle vores mere end 125 fakultetsmedlemmer arbejder inden for området. Hvad du lærer i klassen, kan du straks anvende på jobbet.

” SANS Technology Institute kurser er fuldt tilpasset, hvad der sker i branchen,” sagde studerende Karim Lalji, der er administrerende sikkerhedskonsulent på TELUS. ” Kursematerialer opdateres løbende baseret på ny udvikling inden for cybersikkerhed. Det er strengt, udfordrende og relevant. ”

Vores studerende og fakultet danner et samfund af engagerede praktikere, der varer længe efter eksamen. Vores kandidater fortæller os gang på gang, at at tjene til en SANS-grad var vendepunktet for deres karriere. Dette er, hvem vi er. Dette er vores værdiproposition.

130866_IR.jpg

Kursleveringsmuligheder

Fleksible cybersecurity-programmer, der opfylder din tidsplan

Dit sind har ingen grænser. Hvorfor skulle dit college? Vores live og online kursusmuligheder er designet til at passe til dit liv og hvordan du kan lide at lære. Alle vores programmer har en 100% onlineindstilling, så du kan fuldføre tjene en amerikansk-baseret grad eller certifikat uden nogensinde at forlade dit hjem.

Online: OnDemand

Online, pacet instruktion optimerer fleksibiliteten, så du kan lære i dit eget tempo hjemmefra eller arbejde og spole tilbage indhold til enhver tid.

Online: Live online

Undersøg hjemmefra - og spar på rejse- og opholdsudgifter - dog live, interaktive sessioner med SANS-instruktører og praktiske laboratorier i et virtuelt miljø.

Personlig, fordybende instruktion

Deltag i forbløffende uges lange kurser, der afholdes over hele landet og rundt omkring i hele året rundt. Mød medstuderende og instruktører personligt og har chancen for at deltage i specielle begivenheder, NetWars, sælgerpræsentationer og mere.

Placeringer

  • Bethesda

    11200 Rockville Pike, Suite 200, , Bethesda

    Spørgsmål