Keystone logo
Sacred Art School

Sacred Art School

Sacred Art School

Introduktion

Sacred Art School er en international skole med rødder i Toscana, som blev grundlagt for at fremme kreativitet inden for kunst og kunsthåndværk med en grænseløs åbenhed over for det hellige i verden.

"Fremad i traditionen" er den idé, der kendetegner os: Du vil lære at designe og skabe fuldt ud moderne kunstværker, der knytter sig til en kunstnerisk tradition, der har tyve århundreders historie.

Skolen, som ikke er knyttet til nogen bestemt kunstnerisk stil, er først og fremmest et værksted, hvor elever og lærere, kunstnere og håndværkere mødes og konfronteres med hinanden. Efterhånden som eleverne udvikler deres design- og skabelsesfærdigheder, kan de inddrages i bestillingerne og lære at interagere med kunden og dennes behov.

Skolen tilbyder kunstnere at gå "fremad i traditionen" gennem værktøjer som f.eks:

  • 1. En streng kunstnerisk og teknisk uddannelse...

...som gør dig i stand til at beherske det figurative sprog, som det blev lært i renæssancens kunstværksteder og på akademierne for de smukke kunstarter. Her vil du lære traditionelle teknikker som mejsel, tegning, oliemaleri og lermodellering samt teknologiske værktøjer som 3D-designsoftware.

  • 2. En dybtgående analyse af den moderne tænkning...

der vil hjælpe dig med at forstå det hellige med særlig vægt på katolicismen.

  • 3. Byen Firenze...

som med sine samlinger og kulturelle arrangementer er det vigtigste læringsrum og en perfekt ramme for uddannelse af nye fagfolk inden for kunst og kunsthåndværk af højeste kvalitet.

Placeringer

  • Metropolitan City of Florence

    Viale della Catena, 4 Le Pavoniere – Parco delle Cascine, 50144, Metropolitan City of Florence

Spørgsmål