We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Rose State College

Rose State College

Rose State College

Introduktion

Rose State College er en offentlig, to-årig institution med en "åben dør" optagelsespolitik. Skolen tilbød sine første klasser den 21. september 1970. Oprindeligt kaldet Mid-Del Junior College, blev den omdøbt til Oscar Rose Junior College til minde om Midwest City-Del City Superintendent of Schools. I april 1983 blev navnet officielt ændret til Rose State College . I dag byder Rose State mere end 13.000 studerende velkommen hvert år og er dedikeret til at hjælpe enhver studerende med at lykkes.

Hos Rose State er det vigtigt for os at være et community college, der er lige så fokuseret på community delen som vi er college delen. I alt det, vi gør, er det vores forpligtelse over for dig at gå videre end blot at give en uddannelse - at give dig den vejledning, du har brug for på alle niveauer.

Det starter med vores velkomst- og karriererådgivningscentre for studerende, her for at gøre det så let som muligt at komme i gang. Og når du først er studerende, vil du opdage de fordele, som vores studerende fortæller os igen og igen, de elsker om Rose State: mindre klassestørrelser, mere en-til-en gang med lærere og seriøst akademisk fokus i et mere afslappet , venlig atmosfære.

Akademikere og programmer

Akademisk er kollegiet organiseret omkring fem afdelinger: Erhvervs- og informationsteknologi, ingeniørvidenskab, sundhedsvidenskab, humaniora og samfundsvidenskab. Der er mere end 60 graders og kvalificerede erhvervsprogrammer, hvoraf mange kan hjælpe dig med at forberede dig til gennemførelsen af en bachelorgrad.

Rose State tilbyder også sin afdeling for arbejdsstyrkeudvikling, der består af Community Learning Center og Professional Training Center. Community Learning Center er kendt for sin brede vifte af programmer for livslang læring, herunder det populære Kids College. Professional Training Center tilbyder forretningsuddannelse, rådgivning i små virksomheder og er hjemsted for Oklahoma Environmental Training Center, hvor folk fra hele Oklahoma er trænet i spildevandsforvaltning.

Placeringer

  • Midwest City

    Southeast 15th Street,6420, 73110, Midwest City

    Spørgsmål