We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Rhodes College Australia

Rhodes College Australia

Rhodes College Australia

Introduktion

Rhodes College blev grundlagt i 2006 og blev en Registreret Uddannelsesorganisation (RTO) og CRICOS-udbyder i 2008 til at levere kurser til både indenlandske og internationale studerende. Siden da har vi udvidet vores udvalg af godkendte kurser til også at omfatte Arbejdssundhed og sikkerhed, Forretning, Ledelse og ledelse og menneskelige ressourcer leveret fra vores centrale Melbourne-lokationer på 118 Queen Street og 123 Queen Street.

Alle Rhodes College's erhvervskurser er designet i samråd med industrien. Vores studerende får færdigheder, der er specifikke for deres branche gennem kurser, der er designet til at følge den australske kvalifikationsramme (AQF), hvilket øger deres fremtidige beskæftigelsesmuligheder. På Rhodes College tilbyder vi flere Pathways fra erhvervskurser, der giver studerende mulighed for at komme videre til bacheloruddannelser med australske universiteter.

Placeringer

  • Melbourne

    Level 3, 118 Queen Street, Melbourne, VIC 3000, Australia, , Melbourne

    Spørgsmål