Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Recording Connection Audio School

Recording Connection Audio School

Recording Connection Audio School

Introduktion

Om optagelse Connection

En opdeling af optagelse, Radio, Film og Culinary Connection (RRFC), Optagelse Connection er en industri-anerkendt erhvervsskole gearet omkring at give dig praktisk, en-til-en uddannelse til en karriere som lydtekniker eller musikproducer. Vores overordnede mål er ikke blot at udstyre dig med de færdigheder, du har brug for, men også for at hjælpe dig med at bryde ind i branchen ved at sætte dig i stand til at vinde on-the-job erfaring samtidig spille en vigtig industri-forbindelser.

Gennem vores revolutionerende mentor-lærling (extern) læringstilgang, vi parre hver af vores elever med et virkeligt musikproducer eller lyd ingeniør, der giver en-til-en uddannelse i en rigtig lydstudie. Vores program kombinerer en struktureret-endnu-fleksibel læseplan med en stor mængde af praktisk træning i studiet, hvilket giver vores studerende ikke kun at lære ansatser til at producere, optage og blanding, men de forretningsmæssige aspekter ved at drive et studie, som samt de indre funktioner i industrien selv. Siden vores start i 1989 har Recording Connection udvidet sin rækkevidde i alle 50 stater, samt i Canada, Australien og Storbritannien, i sidste ende at placere mere end 11.000 studerende som lærlinge (externs) i faste lydstudier på tværs af tre kontinenter. Vores mentoring personale består af egentlige producenter og ingeniører i verdensklasse studier, hvoraf mange jævnligt arbejder med Grammy-vindende, platin sælgende kunstnere. Vi screener nøje vore mentorer til at sikre, at de giver vores studerende den bedst mulige uddannelse, samt de bedste muligheder for at forbinde med industrien i processen. Den Recording Connection on-the-job-lyd træningsprogram er et glimrende valg for alle med en passion for at starte en karriere som lydtekniker, musikproducer, lever lydtekniker, musik musiker, live DJ, komponist eller anden industri professionel. Vores unikke tilgang sætter dig på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med de rigtige folk til at hjælpe dig med at bryde ind i branchen.

Mulige Karriereveje

Inden for vores grundlæggende lydteknik og musikproduktion selvfølgelig er vi i stand til at parre eleverne med mentorer, der specialiserer sig i deres valgte genre eller interesseområde. Vi tilbyder i øjeblikket tilpasset træning for følgende karriereveje:

Elektronisk musik produktion Hip-hop musik produktion / beat gøre Live-lyd engineering Post produktion lyd Lyd til film, tv og videospil Touring DJ Musik business (artist management, label udøvende, etc.)

Top ti grunde til at overveje den Recording Forbindelse:

 1. Lær i nærheden af ​​hvor du bor. (250 byer at vælge imellem)

Med over 250 steder over hele landet, kan vi træne dig i en rigtig lydstudie i køreafstand fra hvor du bor. Ingen grund til at flytte, forlade dit job eller sige farvel til dine eksisterende forbindelser.

 1. Lav undervisning

Med skyrocketing omkostninger uddannelse, er det ikke ualmindeligt for studerende at rack op titusindvis af dollars i gæld, før de er færdiguddannede. For håbefulde branchefolk, kan dette formål en karriere, før den overhovedet begynder. Vi holder vores undervisning overkommelige ($ 9400, alle leverancer inkluderet, ingen gebyrer), så du kan fokusere på din karriere, ikke om, hvordan du kommer til at betale dine regninger.

 1. Forbered dig på en bred vifte af musik industri karriere

Uanset om du ønsker at producere, komponere, ingeniør, DJ eller udføre; uanset om du er til hip hop, elektronisk musik, land, pop, rock eller jazz; vi skræddersy din studieordning til dine behov, og vi parre dig med en mentor, som kan hjælpe dig med at nå dine specifikke karrieremål.

placering assistance 4. Fast job

Takket være vores unikke tilgang, mange af vores elever bliver hyret af deres mentorer eller tilslutninger foretaget via deres mentorer. Men ved optagelse Connection, lader vi intet til tilfældighederne. For hver af vores elever, giver vi yderligere støtte, uddannelse og jobformidling bistand i op til et år efter endt uddannelse.

 1. Lær som lærling (extern), ikke et klasseværelse studerende eller praktikant

Som en optagelse Connection elev, du er ikke en elev blandt snesevis konkurrerer om en lærer opmærksomhed i et klasseværelse. Heller ikke du bare en praktikant, der tager ud i skraldespanden (selvom gøremål er en naturlig del af studiet liv). Du er en lærling (extern), der er blevet tildelt til en rigtig producer / tekniker efter personlig on-the-job træning. Du er ikke bare at lære begreber fra en lærebog: du lære de tricks af handelen fra en reel pro.

 1. Arbejde på din egen musikkarriere

En af de ting vores studerende elsker bedst om optagelse Connection er, at vores kursus giver dem mulighed for at anvende de ting, de er ved at lære at skabe deres egen musik. Mens mange af vores elever blot ønsker at ingeniør og producere for andre, mange andre ønsker at producere deres egen musik. Vores kursus giver dig mulighed for dit eget spil. Du vil lære at optage, mikse og producere din egen musik, og endnu bedre, få det hørt af faktiske musik branchefolk, der kan hjælpe dig med at få det derude.

 1. Lær industri standard gear og software

Da du er ved at lære i en rigtig lydstudie, vil du naturligvis lære at bruge de redskaber og software de professionelle bruger, fra vintage amps til virtuelle plugins, fra analog til digital. Du vil lære branchen standard Pro Tools, samt andre programmer som Logic, Reason og Ableton. Og du vil komme til at øve på gear og software uden at konkurrere med andre studerende til praksis tid.

 1. En-på-én mentoring

I en optagelse Connection klasse, er der kun én elev: dig. Ingen klasser med snesevis af andre studerende. Alle uddannelsen sker en-til-en i studiet, bare du og din mentor. Ingen dække over ting, du ikke forstår. Lær i dit eget tempo. Spørg hvad spørgsmål, du kan lide. Denne personlig opmærksomhed er, hvad hjælper folk som dig bliver store producenter og ingeniører. Og det er hvad vi er ude efter.

 1. verdensklasse mentorer med real album kreditter

I andre skoler, lærere har ofte deres grader og eksamensbeviser hængende på væggen. I den virkelige musikbranchen, er succes målt på andre måder. Vi samarbejder med top-producenter og ingeniører over hele landet til at vejlede vore studerende-folk, der arbejder med superstar talent som Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar og mange, mange andre. Du vil sandsynligvis ikke finde kollegium grader hængende på væggene i din mentor atelier, men du kan bare se et par Guld og Platinum Records, og måske endda en Grammy eller to.

Placeringer

 • Los Angeles

  CORPORATE HEADQUARTERS Recording Connection Audio Institute 1201 West 5th Street Suite M130 , 90017, Los Angeles

 • Birmingham

  Birmingham, Det Forenede Kongerige

  • Brighton

   Brighton, Det Forenede Kongerige

   • Bristol

    Bristol, Det Forenede Kongerige

    • Cambridge

     Cambridge, Det Forenede Kongerige

     • Cheltenham

      Cheltenham, Det Forenede Kongerige

      • Exeter

       Exeter, Det Forenede Kongerige

       • Ipswich

        Ipswich, Det Forenede Kongerige

        • Leeds

         Leeds, Det Forenede Kongerige

         • Leicester

          Leicester, Det Forenede Kongerige

          • Liverpool

           Liverpool, Det Forenede Kongerige

           • London

            London, Det Forenede Kongerige

            • Manchester

             Manchester, Det Forenede Kongerige

             • Newcastle upon Tyne

              Newcastle upon Tyne, Det Forenede Kongerige

              • Northampton

               Northampton, Det Forenede Kongerige

               • Norwich

                Norwich, Det Forenede Kongerige

                • Nottingham

                 Nottingham, Det Forenede Kongerige

                 • Oxford

                  Oxford, Det Forenede Kongerige

                  • Plymouth

                   Plymouth, Det Forenede Kongerige

                   • Sheffield

                    Sheffield, Det Forenede Kongerige

                    • Stoke-on-Trent

                     Stoke-on-Trent, Det Forenede Kongerige

                     • Aberdeen

                      Aberdeen, Det Forenede Kongerige

                      • Dundee

                       Dundee, Det Forenede Kongerige

                       • Edinburgh

                        Edinburgh, Det Forenede Kongerige

                        • Glasgow

                         Glasgow, Det Forenede Kongerige

                         • Belfast

                          Belfast, Det Forenede Kongerige

                          • Londonderry

                           Londonderry, Det Forenede Kongerige

                           • Cardiff

                            Cardiff, Det Forenede Kongerige

                            • Swansea

                             Swansea, Det Forenede Kongerige

                             • Cork

                              Cork, Irland

                              • Bournemouth

                               Bournemouth, Det Forenede Kongerige

                               • Croydon

                                Croydon, Det Forenede Kongerige

                                • London Borough of Haringey

                                 London Borough of Haringey, Det Forenede Kongerige

                                 • Stanmore

                                  Stanmore, Det Forenede Kongerige

                                  • Worcester

                                   Worcester, Det Forenede Kongerige

                                   • York

                                    York, Det Forenede Kongerige

                                    • Dublin

                                     Dublin, Irland

                                     • Canberra

                                      Canberra, Australien

                                      • Albury

                                       Albury, Australien

                                       • Armidale

                                        Armidale, Australien

                                        • Coffs Harbour

                                         Coffs Harbour, Australien

                                         • Dubbo

                                          Dubbo, Australien

                                          • Goulburn

                                           Goulburn, Australien

                                           • Lismore

                                            Lismore, Australien

                                            • Los Angeles

                                             Los Angeles, USA

                                             Spørgsmål