Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Reading Area Community College - RACC

Reading Area Community College - RACC

Reading Area Community College - RACC

Introduktion

Reading Area Community College (RACC) er en akkrediteret, omfattende, uddannelsesinstitution med åben registrering, der leverer følgende: Associate degree, Certificate and Diploma Programs; karrierefokuseret træning; overgangsforløb; færdighedstræning for erhvervslivet; personlige berigelsesprogrammer og public service-aktiviteter. Sponsoreret af Berks County, College giver overkommelig adgang til at imødekomme identificerede samfundsuddannelsesbehov.

Studerende fra alle aldre, race, religion og mange forskellige lande i hele verden vælger at studere her. De, der søger grader på universitetet, tiltrækkes af programmer som sygepleje, åndedrætspleje, kriminel retfærdighed og forretning. Andre mennesker forfølger individuelle kurser for at gøre brug af en dygtighed eller interesse eller forfølge certificering inden for en række forskellige emner. Divisionen Uddannelse / Arbejdsstyrkeudvikling tilbyder programmer som tandhjælp, hjælp til hjemmet, veterinærhjælp og GED-forberedelse.

Kollegiet spiller også en vigtig rolle i erhvervslivet. Schmidt Trænings- og teknologicenter giver træning i seniorledelse, fremstillingsteknologi, informationsteknologi, arbejdspladsberedskab og arbejdskompetence. RACC samarbejder også med andre samfundsorganisationer for at forbedre den økonomiske vitalitet i byen og amtet.

Placeringer

  • Reading

    South 2nd Street,10, 19602, Reading

    Spørgsmål