Associate of Science i bagning og wienerbrød
Riverside City College
Nøgleinformation
Campus placering
Riverside, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
1 År
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
USD 435 *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* enhed for internationale studerende
Introduktion
Bage- og wienerbrødsprogrammet på Riverside City College fokuserer på professionelle læringsmål gennem vores afdeling for karriere og teknisk uddannelse. Efterhånden som programmet udfolder sig, vil elever i vores samfund og omkringliggende områder lære det grundlæggende i bage- og konditorkunst, fra gærdejsformulering til kager og bagværk fra hele verden. Derudover vil eleverne lære den korrekte fødevaresikkerhed og hygiejnepraksis fastsat af industriens benchmarks. Denne viden er fanget gennem traditionelle læringsstile såvel som en praktisk tilgang, hvor eleverne kan få en bedre forståelse af materialet. Efterhånden som de går videre gennem programmet, fortsætter eleverne med at repræsentere deres stilarter og kulturelle baggrunde gennem deres belagte desserter til avancerede teknikker såsom chokolade og sukkerkunst. Eleverne opmuntres gennem kritisk tænkning om, hvordan bageingredienser fungerer, og hvilke roller de bidrager med gennem bageprocessen. For yderligere at forbedre deres viden og opsøgende rækkevidde inden for samfundet, bliver eleverne nødt til at kommunikere og samarbejde med industripartnere og ledere for at styrke deres læring.
Galleri
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Økonomisk støtte Støtte til dine uddannelsesmål
Der er mange former for økonomisk støtte til rådighed for dig hos RCC . Den gratis ansøgning om føderal studiestøtte (FAFSA) eller California Dream Act-ansøgningen er påkrævet for de fleste former for økonomisk støtte. Typer af økonomisk støtte omfatter tilskud, stipendier, undervisningsfritagelser og studielån.
Føderale tilskud
- Federal Pell Grant (en del af FAFSA-ansøgningen)
- Federal Supplemental Educational Opportunity Grant (FSEOG - del af FAFSA-ansøgning)
State of California Grants
- California College Promise
- Cal Grant Program
- Studerendes succesfuldførelsesstipendium
- Chafee Grant Program for støtteberettigede plejeunge og tidligere plejeunge
- California National Guard Education Assistance Award Program (CNG EAAP)
Riverside Community College District-stipendium
Der er over 250 stipendier til rådighed for studerende gennem RCCD Foundation, og kun én ansøgning er nødvendig for at ansøge. Hvis du er optaget studerende på RCC og har en studerendes e-mailadresse, kan du ansøge om stipendier, der tilbydes af RCCD Foundation.
CGACC- RCC International Student Scholarship
Internationale studerende på Riverside City College er velkomne til at ansøge om CGACC- RCC -stipendium. Dette stipendium er i form af en reduktion af studieafgiften anslået til $1,250. Ansøgningsfristen for CGACC- RCC International Student Scholarship er den 25. juli, og resultaterne af de valgte studerende annonceres typisk senest den 6. august.
For at være berettiget til denne pris skal ansøgeren være en ny eller fortsættende international studerende, der vil studere på fuld tid på et af RCCD colleges ( Riverside City College , Norco College eller Moreno Valley College) på et F-1 Student Visa i efterårssemesteret. Overførselsstuderende kan også ansøge. Nye internationale studerende, der ansøger om stipendiet, skal have en udfyldt RCC international studerende ansøgning, indsende alle nødvendige dokumenter og modtage en RCCD I-20.
Læreplan
Associate of Science Degree
Associate of Science Degree in Baking & Pastry Arts vil blive tildelt efter afslutning af gradskravene, herunder almen uddannelse og andre eksamenskrav som beskrevet i college-kataloget.
Denne Program Pathway giver en fuldtidsstuderende mulighed for at gennemføre dette program på 12 måneder. For studerende, der har brug for en Pathway , se venligst en rådgiver for mere information.
Påkrævede kurser (25 enheder)
- CUL-50 --- ServSafe Food Safety --- 2
- CUL-46 --- Grundlæggende om bagning og wienerbrød --- 8.5
- CUL-47 --- Avanceret bagning og wienerbrød --- 8.5
- KIN-4 --- Ernæring --- 3
- MAG-56 --- Human Relations Management --- 3
Programresultat
Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne være i stand til at:
- Definer og udfør sanitetspraksis for fødevaresikkerhed og anvend dem i et bagelaboratorium.
- Forstå bageelementer i en professionel bagebutik, mens du bruger professionelt værktøj og udstyr.
- Forstå komponenterne i at lave og plettere en dessert, herunder at lave alle komponenterne fra bunden.
- Forbered et grundelement som Forbered grundelementer som pâte à choux, wienerbrødscreme og lamineret dej.
- Forstå de færdigheder, der kræves til avancerede konditorteknikker, såsom chokolade, sukkerkunst og pastillage.