Keystone logo
© Quality Fly
Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Introduktion

Nyt flypilottræningsprogram

Akademiets integrerede ATPL er designet til at sikre det højeste niveau af kompetence til at flyve i de mest krævende flyselskaber i hele verden og for at forberede eleverne på virkelige omstændigheder.

Det nye program inkluderer ikke kun de seneste og fremtidige EASA-krav, såsom KSA, Advanced UPRT, CBTA og TEM, men nyskaber også, herunder:

 • 40 timers APS MCC i en AIRBUS 320 FFS NIVEAU D. Denne APS MCC fordobler timerne for en standard MCC, hvilket i høj grad øger forberedelsen til en flysimulatorvurdering
 • Svæveflyvning - 3 flyvninger med Basic Gliding i deres træningsprogram, samt teorihold. Det bliver mere og mere almindeligt, at flyselskaber tilføjer svæveflyvningssessioner til deres træningsstrukturer for at forbedre håndteringsevnerne og dermed modvirke automatiseringseffekten
 • Uddannelsen er orienteret til flyselskabets krav med fokus på bløde færdigheder, der supplerer tekniske færdigheder, efter ICAOs kernekompetencer
 • Ubegrænset adgang til en kontrolleret træningssimulator
 • 100 % i den nye generation af glascockpitflåde med højeste miljøhensyn med forbrug op til 50 % lavere end den tilsvarende gamle flåde
 • Natflyvninger i et fly med flere motorer
 • End-to-end opfølgning inklusive en-til-en forstærkningstræning og forberedelse af karriererådgivning

Kontakt os eller deltag i en af vores Open Days for at lære om vores program eller for at finde ud af, om det er en god mulighed for dig at blive pilot.

Hvorfor EASA-licensen?

Den mest anerkendte licens af luftfartsmyndigheder i hele verden. Takket være dens højere standarder
sammenlignet med FAA-licensen og mere pålidelige elevregistreringer har Luftfartsmyndigheder en tendens til at foretrække at ansætte EASA-licensindehavere .

FAA kræver minimum 1500 flyvetimer for at arbejde som First Officer i et flyselskab i mange lande, såsom USA. EASA-indehavere har dog ingen begrænsninger i at flyve som First Officers i et hvilket som helst flyselskab efter afslutningen af ​​det integrerede ATPL-kursus med et minimum af i alt 220 timer .

Statistik

Vi er stolte af vores metrics

+90 %

Teoretisk viden
Beståelsesprocent for førstegangseksamen

+95 %

Flyvetræning
Beståelsesprocent for førstegangseksamen

+150.000

Luftfartserfaring
Flyvetimer optjent af vores team

+30

Nationaliteter
Kvalitetsflue fremmer mangfoldighed

Flåde

Vi har en 11 flyflåde, bestående af:

 • 3 Tecnam P2002JF
 • 5 Tecnam P2008 JC
 • 2 Tecnam P2006T
 • 1 Cessna 172S

Vi har fornyet og udvidet vores flåde siden 2018 med en hastighed på to fly om året. I 2024 har vi yderligere 4 splinternye Tecnam P2008- fly på vej.

Vores simulatorer består af:

 • 1 FNPT II Elite King B200 Turboprop MCC (bruges i IFR-fasen)
 • 1 Airbus A320 Full Motion Level D Full Flight Simulator (baseret i Barajas International Airport og bruges til APS-MCC-delen af din træning.

  Campus funktioner

  Optimerede faciliteter baseret på New Generation Airlines

  • Ground School
  • Administration
  • Flight Ops

  Hvorfor er Madrid, Spanien, den optimale base for din træning?

  • >300 solskinsdage om året giver mulighed for en hurtigere kursusafslutning.
  • >1.500 flyvninger om dagen, der forbinder Madrid med verden.
  • >40 internationale lufthavne rundt om i Spanien, Portugal og Nordafrika for et beriget træningsmiljø.
  • -30 % mindre leveomkostninger end de nordeuropæiske lande.

  Varmt miljø

  En af vores uhåndgribelige og mest bemærkelsesværdige værdier er vores familiemiljø . Vi ved, at den bedste præstation opnås, når eleverne føler sig hjemme i en varm atmosfære . Vi er meget stolte af vores team, der arbejder hårdt og passioneret for at bringe vores elever nøglerne til succes som flypiloter i et velkendt miljø.

   Indlæggelser

   Har du brug for at få svar på dine spørgsmål hurtigt?

   Send besked til vores optagelsesansvarlige:

   Sydeuropa og Latinamerika: Juan Antonio de Soto +34 659 68 81 58 (spansk/engelsk)

   Nordeuropa og resten af verden: Christopher Normandale +34 648 46 29 17 (engelsk)

   Eller send os en besked via vores hjemmeside.

   Studenterklæringer

   Hvorfor studere på Quality Fly Aviation Academy</p>

   1. Bedste investering

   Vi betragter selve vores ATPL-kursus som kandidatens livstidsinvestering. Quality Fly tilbyder den mest innovative og komplette træning til en konkurrencedygtig pris :
   Vores træning inkluderer ikke kun de seneste og fremtidige lovkrav som APS MCC, UPRT, CBT, TEM og KSA; men vi tilbyder dig yderligere værdi som det eneste akademi, der inkluderer fuld flyvesimulator og svæveflyvning i sit kursus.

   2. Flyselskabsfokuseret træning

   Vores træning er designet til, at kandidater kan opnå de højeste standarder, der forventes i nutidens mest anerkendte flyselskaber, hvilket ikke kun omfatter tekniske færdigheder, men ikke-teknisk færdighedstræning, herunder et komplet sæt nøglekompetencer:

   • Foruroligende forebyggelse og genopretning
   • Beslutningstagning og fejlhåndtering
   • Trussels- og fejlhåndtering
   • Situationsbevidsthedstræning
   • Udvikling af selvtilfredshed

   3. Optimal varighed

   Jo hurtigere vores kandidater bliver indehavere af en Airline Transport Pilot License , jo hurtigere vil de slutte sig til et flyselskab som First Officer , og jo hurtigere vil de få et afkast af deres investering. Quality Fly er en af de få organisationer i
   Europa godkendt af EASA til 20 måneders ATPL-kursus. Takket være vores optimale vejroperationsbase, nye og overskydende flåde, direkte pensum og vores veluddannede team, er dette blot nogle af grundene til at deltage i vores accelererede kurser.

   4. Internationalt miljø

   Som et globalt fokuseret flyveakademi, med 100 % af vores klasser undervist på engelsk , er QUALITY FLY stolte af at være vært for en international elevbase med mere end 35 forskellige nationaliteter.


   Hos QUALITY FLY tror vi på at udvikle vores elever ud over teknisk træning. Vores internationale miljø sikrer den naturlige udvikling af kulturel bevidsthed, hvilket er en vigtig fordel i den globale luftfartsverden, hvor den bedste mulighed kan være placeret på den anden side af kloden. Det resulterer også i livslange venner og forbindelser over hele kloden.

   5. State-of-the-art udstyr

   QUALITY FLY har en af de nyeste og mest moderne flåder i EU , der kombinerer analog GPS-baseret konfiguration for solide flyvende instrumentfærdigheder, med glascockpits som flyselskabsintroduktion . Vores høje niveau af flådestandardisering giver eleverne en betydelig reduktion af fortrolighedstiden under træningen. Til simulator sessionerne udføres vores træning i B200 FNPT II (turboprop), A320 simulator FNPT II (jet) og A320 FFS (jet).

   6. End-to-end Coaching

   Fordi vejen fra den første åbning af din bog til at møde den professionelle luftfartsindustri kan være lang og besværlig, følger og coacher vi nøje hver af vores elever - fra den første skoledag til de sidste forberedelser til at sikre sig beskæftigelse.
   Vores instruktører sporer elevernes fremskridt løbende med regelmæssige møder og en-til-en coaching for at forhindre enhver afvigelse fra den forventede præstationssti. Denne opfølgning afsluttes med forskellige karriererådgivningssessioner . Ovenstående kombination giver vores studerende en fantastisk beståelsesrate for førstegangseksamen og flyselskabsvurderingssucces .

   7. Boligløsninger

   Da QUALITY FLY kurser er intensive, ønsker vi ikke, at vores studerende skal spilde tid på at administrere boligarrangementer. Vi tilbyder integrerede løsninger:

   • Praktisk beliggenhed uden behov for bil - 40 minutter til lufthavnen og tæt på en metrostation med nem adgang til byens centrum.
   • Konkurrencedygtige priser - omkring 30 % mindre end andre europæiske boliger
   • Alle hjælpemidler inkluderet - internet, el, vand og grundlæggende rengøring
   • En måneds depositum - i stedet for de tre måneder, som bureauerne kræver
   • Fuldt udstyret - med alle bekvemmeligheder

   8. Jobmuligheder for instruktør

   QUALITY FLY er en voksende organisation, dedikeret til at opretholde et team af højt motiverede og topkvalitets instruktører. Vores elevudvælgelsesproces har dette i tankerne, så udover at uddanne fremtidige flyselskabspiloter, betragter vi også vores studerende som potentielle fremtidige flyinstruktører, der er kvalificerede til at arbejde hos QUALITY FLY.

   Stillingen som flyinstruktør er en af de bedste shuttles til at lande et job i et flyselskab. QUALITY FLY tilbyder instruktørkurser sammen med en ansættelseskontrakt

   </div>

   Quality Fly Aviation Academy har det godkendte uddannelsesorganisationscertifikat E-ATO-197 , i overensstemmelse med det europæiske luftfartssikkerhedsagenturs EASA-regler, udstedt af dets spanske arm Asociación Española para la Seguridad Aerea AESA. Quality Fly Aviation Academy er godkendt til at udstede:

   Det fulde sæt af pilotuddannelseskurser op til CPL og ATPL, herunder:

   Integreret ATPL

   ATPL-modulærPPLATPL teoriATPL teori fjernundervisningNatvurderingIR MEP og IR SEPIR PBNKompetencebaseret IR MEP og IR SEPCPLAvanceret UPRTMCCPBNKSA 100

   Og også alle instruktørkurser, herunder:

   • Flight Instructor
   • IRI
   • CRI
   • MCCI
   • Opfriskning af alle instruktørbedømmelser
   • FI UPRT

   Du kan se og downloade en kopi af ATO-certifikatet på vores hjemmeside.

   Placeringer

   • Madrid

    Carretera Barrio de la Fortuna, s/n, 28054, Madrid

    Spørgsmål