Keystone logo
© ©Peninsula College
Peninsula College

Peninsula College

Peninsula College

Introduktion

Innovativ. Elevcentreret. Fakultetet i verdensklasse.

Hos Peninsula College opmuntrer vores unikke miljø dig til at udforske nye muligheder. Kollegiet er innovativt og elevcentreret med et fremragende fakultet og små klasser. Vores undervisningsfaciliteter har en imponerende arkitektur og klasseværelser med avanceret undervisningsteknologi og -udstyr. Vi tilbyder internationale læringsoplevelser og er aktivt involveret i vores lokalsamfund. Desuden tilbyder vi mange muligheder for ekstra-curriculære aktiviteter: mesterhold i atletik, studenterklubber og -aktiviteter samt en lang række kulturelle og kunstneriske arrangementer i løbet af året.

Verden er dit klasseværelse

På Peninsula College er læring ikke begrænset til lukkede klasseværelser eller forelæsningssale. I stedet bliver hele campus og Olympic Peninsula til undervisningslaboratorier, når studerende og fakultetet bevæger sig udenfor for at drage fuld fordel af alt det, som vores unikke område har at byde på.

Enhver, der kender universitetet, vil ikke blive overrasket over at finde en sprog-, filosofi- eller litteraturklasse, der mødes midt på universitetspladsen på en solskinsdag, eller at se vores fantastiske PC Jazz Ensemble optræde foran Pirate Union Building (PUB) Student Center. Det er heller ikke usædvanligt at se små grupper af elever og deres lærere tage af sted ved daggry på ekskursioner til det nærliggende hav, Olympic National Park eller regnskovene for at opdage og studere det indfødte marine liv, fauna og flora i deres naturlige levesteder.

Du kan endda bruge et eller flere kvartaler på at studere i et andet land, hvis du ønsker det, eller tage sprog- og kulturkurser fra gæsteprofessorer fra andre lande. Hos Peninsula College har vi udviklet en særlig uddannelsesoplevelse, der er nøje designet til at sikre, at eleverne får succes.

Mission

Peninsula College uddanner forskellige grupper af elever gennem samfundsengagerede programmer og tjenester, der fremmer elevernes lighed og succes.

Centrale temaer:

 • Fremme af de studerendes succes
 • Opnå akademisk topkvalitet
 • Fremme af lighed og inklusion
 • Styrkelse af fællesskaber

Vision:

Peninsula College er en destination med kulturel og miljømæssig mangfoldighed, hvor akademisk ekspertise forandrer elevernes liv og styrker samfundet.

Vejledende principper

Kollegiets fællesskab er styret af følgende principper:

 • Undervisnings- og læringsprocessen er i centrum for Peninsula Colleges mission.
 • Medlemmerne af campusfællesskabet skal behandle hinanden med gensidig respekt og værdighed.
 • Medlemmerne af universitetsmiljøet vil være åbne og ærlige i deres kommunikation.
 • Medlemmerne af universitetsmiljøet skal fremme et positivt arbejdsmiljø og undgå fjendtlige forhold.
 • Alle medlemmer af campusfællesskabet skal handle etisk korrekt og med integritet.
 • Campus vil deltage i beslutningsprocesser i samarbejde.

Campus funktioner

Vores omgivelser

Olympic Peninsula er en ekstraordinær ramme for Peninsula College. Vores nærhed til bjerge, skove og havet giver dig mulighed for at deltage i udendørs læring og rekreative oplevelser, der er uovertrufne på andre colleges i Washingtons community and technical college-system.

Der er let adgang til tjenester og aktiviteter i Port Angeles, den største by på North Olympic Peninsula, og både studerende og medlemmer af lokalsamfundet nyder muligheden for at arbejde sammen om projekter og særlige festivaler, der involverer begge grupper. Storbyer som Seattle og Victoria, British Columbia, ligger kun et par timer væk, mens store indianske museer og et FN-verdensarvsområde - Olympic National Park - praktisk talt ligger lige uden for døren.

Vores historie

I 2011 fejrede Peninsula College 50 års jubilæum. Colleget blev grundlagt i 1961, fordi en gruppe lokale borgere ønskede at kunne fortsætte deres uddannelse uden at skulle rejse over store afstande til college-centre i Bremerton eller på den anden side af Puget Sound. De første klasser blev holdt i en lille bygning på Port Angeles High Schools campus, men antallet af studerende, der tilmeldte sig college, blev hurtigt større, end de tilgængelige faciliteter kunne rumme, og snart var der planer om at bygge et permanent campus et andet sted i byen.

Byggeriet af det nye campus begyndte i 1964, og et år senere blev de første klasser afholdt på det nuværende sted i Peninsula College med yderligere klasser, der blev tilbudt over hele vores distrikt. I dag breder hovedcampus sig over 75 hektar land ved foden af Olympic Mountains med udsigt over byen Port Angeles og dens travle, internationale havn.

Vores faciliteter omfatter et Student Services Center; Maier Performance Hall, Allied Health and Early Childhood Education Building, som stod færdig i 2017; Arts and Humanities Building, som stod færdig i 2011; en ny Science and Technology Building og House of Learning - Longhouse, som begge stod færdige i 2007; Library/Media Center, som stod færdigt i 2008; computerlaboratorier; en forelæsningssal; og en studenterforeningsbygning, kendt som Pirate Union Building eller PUB. PUB huser et teater, kunstgalleri, madservice, en boghandel, loungeområde, internetcafé, forestillingsområder og kontorer for studenterregeringen.

  Indlæggelser

  Alle internationale studerende skal indsende:

  1. Udfyld ansøgningen om optagelse som international studerende
  2. $45 (amerikanske dollars) i ansøgningsgebyr (kan ikke refunderes)
   • 250 $ i gebyr for indkvartering hos en familie (hvis relevant)
   • 125 USD i gebyr for afhentning i lufthavnen på den planlagte ankomstdag (hvis relevant)
   • $175 Afhentning i lufthavnen på ikke-planlagt ankomstdag (hvis relevant)
  3. Betalingsautorisationsformular til betaling af ovenstående gebyrer
  4. Oversatte officielle kopier af alle eksamensbeviser (udskrifter fra high school, tidligere college(s) eller sprogskole(r)).
  5. Bevis for finansiering (notarized financial statement from a bank, government, or sponsor confirming the availability of sufficient funds for at least one year of study at Peninsula College and living expenses; Affidavit of Support from sponsoring relative may also be required).
  6. Kopi af pas
  7. Bevis for engelskkundskaber (for studerende på universitetsniveau)

  VIGTIGT: Ufuldstændige ansøgninger fra studerende, der ikke er baseret på agenturer, vil ikke blive accepteret. Nogle lande har specifikke krav. Disse vil blive udleveret på ansøgningstidspunktet.

  BEMÆRK: Peninsula College kræver, at alle indskrevne internationale studerende har en sundhedsforsikring.

  Ansøgningsfrist: Peninsula College overholder ikke en streng ansøgningsfrist, men vi opfordrer kraftigt ansøgere til at indsende komplette ansøgningsdokumenter mindst en måned før den planlagte ankomstdag for at give mulighed for behandling af ansøgning, visumsamtale og rejsearrangementer.

  Placeringer

  • Port Angeles

   East Lauridsen Boulevard,1502, 98362, Port Angeles

  Spørgsmål