Professionel kulinarisk / bagning og wienerbrødskunst dobbelt diplom
Pacific Institute Of Culinary Arts
Nøgleinformation
Campus placering
Vancouver, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Kulinariske kunst
Studerende begynder med knivfærdigheder, kulinariske udtryk og brug af udstyr efterfulgt af smagfulde bestande, underkopens kunst, kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, grøntsager, wienerbrød og brødfremstilling - i et praktisk format, der giver de studerende mulighed for at vurdere deres kreationer ved hjælp af alle dine sanser. Sæt pris på forskellen, som en aromatisk bestand skaber i risotto, og smag på en perfekt reduceret port sauce til lam.
Bagning & konditori
Studerende begynder med måling og skalering, terminologi, håndværksbrød, wienerbrøddej og piskeris, dessertsauce, fyld, chokolade, sukker og en række klassiske, moderne og feriekager. Studerende skaber indviklede garneringer og lærer professionelle pletteringshemmeligheder - i et praktisk format, der giver eleverne mulighed for at øve og fremme deres teknikker.