6 måneders professionel bage- og konditoruddannelse
Pacific Institute Of Culinary Arts
Nøgleinformation
Campus placering
Vancouver, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Baking & Pastry Arts-studerende begynder deres træning med måle- og skaleringsteknikker, køkkenterminologi og lancerer deres praktiske færdighedstræning i håndværksbrød, wienerbrøddej og piskeris, kager, kager, fyld, dessertsauce og chokolade.
Avanceret instruktion i vores konditori- og brødkøkken giver eleverne mulighed for at skærpe deres praktiske færdigheder, da de producerer håndværksbrød, bagværk, desserter og kager til Blue Hat Bakery og belagte desserter til Blue Hat Bistro.
KRAV TIL ADMINISTRATIONER I INDLAND
Graduering fra 12. klasse eller tilsvarende (GED) eller moden studerende (19+)
Hepatitis A-immunitet
Kopi af provinsiel medicinsk forsikring
Regeringsudstedt foto-id (dvs. pas, kørekort)
INTERNATIONALE KRAV TIL ADMINISTRATIONER
Gyldig studietilladelse
Privat medicinsk forsikringsdækning
Hepatitis A-immunitet
Graduering fra 12. klasse eller tilsvarende (GED) eller moden studerende (19+)
Regeringsudstedt foto-id (dvs. pas)
INTERNATIONAL STUDENTSPROGKRAV
Engelsk sprogfærdighed: IELTS 6.0 eller TOEFL 65, eller
High School eller Post-Secondary Diploma, hvis engelsk er undervisningssproget