Keystone logo
© Eva Dang
Oxford International College of Beauty

Oxford International College of Beauty

Oxford International College of Beauty

Introduktion

Velkommen til Oxford International College of Beauty , Skønhedsskole UK . Oxford International College of Beauty blev etableret i 1990 og er en af ​​de mest prestigefyldte specialiserede skønhedstræningsinstitutioner i Storbritannien.

At tilbyde de højeste kvalifikationer i verden, en gateway til beskæftigelse i nogle af verdens førende spaer og karriere på eksotiske steder, spiller Oxford International College of Beauty en integreret rolle i at levere skønhedsindustrien med højt professionelle terapeuter.

OICB nyder et misundelsesværdigt ry for høje faglige standarder, ekstraordinære undersøgelsesresultater og beskæftigelsesudsigter. Skønheds- og spa-industrien byder på spændende muligheder for professionelle terapeuter, og Oxford International College of Beauty er stedet at starte denne opdagelsesrejse.

Efterspørgslen efter skønhedstræningstræning, stimuleret af de populære og spændende karrieremuligheder i skønhedssektoren, bidrager til succesen i Oxford International College of Beauty .

Tilbyder eleverne de højeste kvalifikationer i verden, en gateway til beskæftigelse i nogle af Storbritannien og Verdens førende Spas og karrierer på eksotiske steder, Oxford International College of Beauty spiller en integreret rolle i at levere skønhedsindustrien med højt professionelle terapeuter.

Oxford International College of Beauty nyder et misundelsesværdigt ry for høje faglige standarder, ekstraordinære undersøgelsesresultater og beskæftigelsesmuligheder. Det giver eksklusiv skønhedstræning i Witney, en af ​​Cotswolds mest attraktive markedsbyer.

Witney er en travl købstad med fremragende faciliteter til shopping, fritid, biograf, pubber og restauranter. Vi er inden for rækkevidde af Oxford, Blenheim Palace, smukke Cotswold landsbyer og kun en og en halv time fra London.

Oxford International College of Beauty er for nylig blevet tildelt "Premier College" status af ASICs og er en registreret sponsor hos Det Forenede Kongeriges grænsebureau.

Skønheds- og spa-industrien byder på spændende muligheder for professionelle terapeuter, og Oxford Interational College of Beauty er stedet at starte denne opdagelsesrejse.

Placeringer

  • Witney

    Waterside Court New Bridge Street Witan Way, OX28 6FE, Witney

Spørgsmål