Keystone logo
Overseas Chinese University

Overseas Chinese University

Overseas Chinese University

Introduktion

Overseas Chinese University (OCU) blev grundlagt i 1964 som et privatfinansieret college i det centrale Taiwan og er dedikeret til ekspertise inden for undervisning, forskning og samfundstjenester. OCU har en stolt tradition for at give uddannelsesmuligheder for intellektuel og følelsesmæssig vækst inden for en bred vifte af discipliner og fagområder.

Gennem integration af den nyeste teknologi stræber universitetet efter at skabe et stimulerende miljø, hvor studerende, fakultet og personale kan udvikle deres interesser, færdigheder og talenter i det fulde omfang.

Fremme og udvikle servicevidenskab og teknologi til at opbygge OCU til et fremragende universitet i Taiwan. Vores mission sigter mod at pleje talenter med ekspertise, etik og beskæftigelsesegnethed og for dem at tjene nationen og vores samfund.

Der tilbydes forskellige aktiviteter uden for skolen, hvorigennem interpersonelle kommunikations- og samarbejdsfærdigheder kan dyrkes som et supplement til sunde studiefærdigheder og forberedelse til livslang læring. Som hjælp til deres senere karriere kræves det, at studerende mestrer grundlæggende computerfærdigheder og er dygtige i mindst et fremmedsprog, især engelsk.

Placeringer

  • 100號

    Qiaoguang Road,100號, 407, 100號

    Spørgsmål