Keystone logo
OTOXO Productions Produktion og instruktion af dokumentarfilm (1 år)
OTOXO Productions

Produktion og instruktion af dokumentarfilm (1 år)

Barcelona, Spanien

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.995 / per year

På campus

Introduktion

Hvert år får 15 personer mulighed for at medregistrere en 30 minutters dokumentarfilm sammen med OTOXO Productions , som vises på BTV. Samtidig får deltagerne et intensivt ni måneders kursus, der dækker alle elementer af dokumentarstudier og -produktion. Herefter får deltagerne tre måneders uddannelse med fokus på at blive professionelle i filmbranchen, samtidig med at de følger disse trin og bliver professionelle i filmbranchen i deres egen ret.

Produktioner

Hvert år er 15 udvalgte deltagere med til at instruere en 30 minutters dokumentarfilm sammen med OTOXO Productions. Hver film er en fuldt bestilt OTOXO-produktion med vores stempel på, og den vises på Barcelona TV og indsendes til festivaler over hele verden. Alene af disse grunde kræver vi den højeste kvalitet af vores deltageres arbejde og giver dem en uddannelse af højeste kvalitet for at sikre det.

Programmets produktionsfase varer ni måneder, og deltagerne oplever alle faser af processen. Under vores vejledning er de ansvarlige for research, skrivning, optagelse, redigering, produktion og markedsføring af filmen. De vejledninger, som deltagerne får i løbet af kurset, svarer direkte til den fase af produktionen, som de skal i gang med. Deltagerne trænes i en bestemt færdighed og anvender straks den nye færdighed i praksis under produktionen af filmen.

Deltagerne får 12 timers ugentlig undervisning og følger disse med mindst 8 timers produktionsopgaver hver uge. For dem, der ønsker at få endnu mere ud af oplevelsen, er der også altid ekstra opgaver til rådighed hver uge. Vi ved, at mange deltagere har job og andre forpligtelser og ikke altid kan arbejde mere end de fastsatte timer, så vi gør ikke de ekstra opgaver obligatoriske, men vi ønsker altid at give dem, der har mulighed for det, mulighed for at få ekstra muligheder.

Emnet for disse dokumentarfilm varierer fra produktion til produktion, men som du vil se i vores arbejde, fokuserer vi på sociale spørgsmål og afdækker inspirerende personlige historier, der belyser bredere temaer.

Vores 50/50 partnerskab

Vores partnerskab med vores deltagere fortsætter efter filmens tilblivelse. Hvis den film, som vi skaber sammen (eller en revideret udgave af filmen baseret på de samme karakterer og det samme koncept), skulle generere penge, f.eks. fra salg til en platform, kanal, distributør eller vores egen V.O.D.-platform, vil overskuddet fra dette salg blive delt 50/50 mellem OTOXO Productions og alle programdeltagere.

Bliv en professionel i filmbranchen under OTOXO's vejledning

Uanset hvor meget man studerer på en typisk filmskole, eller hvor mange traditionelle praktik- eller arbejdstimer man får i branchen, så kommer der et tidspunkt, hvor man må gå videre og blive en selvstændig, betalt professionel med egen ret. Dette er den største forhindring for folk, der ønsker at få succes inden for film, og det er også det punkt, hvor de fleste falder. Et af hovedproblemerne med traditionelle filmskoler og praktikpladser er, at det er netop på dette afgørende tidspunkt, at deres deltagelse ophører. Hos OTOXO gør vi tingene meget anderledes.

Når vores deltagere har alt det, de har brug for for at blive professionelle - uddannelse, erfaring, en meddirektør-kredit og et CV, der omfatter produktionsarbejde til tv - hjælper vi dem med at bruge disse værktøjer til at gennemføre den sidste fase af deres professionelle udvikling. Igen guider vi vores deltagere gennem en afbalanceret kombination af træning og virkelige opgaver gennem processen med at: være vært for offentlige visninger og arrangementer, opbygge kontakter i branchen, deltage i festivaler, skabe en succesfuld online tilstedeværelse, oprette et uafhængigt produktionsselskab, skabe en showreel, crowdfunding af en kortfilm og vigtigst af alt, simpelthen at blive betalt for produktionsarbejde.

Og vigtigst af alt er, at vi ikke bare fortæller deltagerne, hvordan de skal gøre det, vi er der sammen med dem og sikrer, at de gør det.

Sættet

Deltagerne får adgang til alt det udstyr, de har brug for i hele produktionens og programmets varighed.

Det udstyr, som vi bruger i programmet, er udvalgt specifikt for at finde en balance mellem kvalitet - for at producere film, der opretholder og overskrider de standarder, som OTOXO og vores tv-partnere har sat, og overkommelige priser - så vores deltagere lærer at bruge og maksimere potentialet i udstyr, som er overkommeligt for dem, når de skal producere deres egne professionelle produktioner.

Den omfatter:

 • Canon C100 MarkII-kameraer
 • Sony A7iii kameraer
 • Canon EF 24-105mm f/4L IS USM-objektiver
 • Canon EF 16-35mm f/4L IS USM-objektiver
 • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM-objektiver
 • Audio Limited A10 TX trådløst system
 • DJI RS RONIN Gimbal
 • Sanken Cos11D- PT negro conector Lemo 3
 • Rode NGT-3-mikrofoner
 • Sennheiser ew 100 G3 trådløse mikrofoner
 • Zoom H4n Pro Lydoptager
 • Canon EOS 60D DSLR-kameraer
 • Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM-objektiver
 • Rode NGT-1 mikrofoner
 • Apple Macbook Pro med Final Cut Pro
 • Zoom H1 Lydoptager

Det er ikke nødvendigt med en computer. Det vil dog være meget nyttigt at have din egen bærbare computer. Al redigering vil foregå ved hjælp af Final Cut, så hvis du overvejer at investere i en ny bærbar computer, anbefaler vi en MacBook. For dem, der ikke har en Mac, vil OTOXO give adgang til en Mac, når det er nødvendigt.

Karrieremuligheder

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål