Keystone logo
OTOXO Productions Dokumentarfilmproduktion og instruktion (1 måned intensiv)
OTOXO Productions

Dokumentarfilmproduktion og instruktion (1 måned intensiv)

Barcelona, Spanien

6 Weeks

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jul 2024

EUR 1.995 / per course

På campus

Introduktion

I en måned hvert år er 15 udvalgte deltagere med til at instruere en række dokumentarfilm på 3-5 minutter sammen med OTOXO Productions. Disse kortfilm distribueres til festivaler & medier i hele verden og streames på OTOXO-platformen. Alene af disse grunde kræver vi den højeste kvalitet af vores deltageres arbejde og giver dem en uddannelse af højeste kvalitet for at sikre det.

Produktioner

Hvert år i juli er 15 udvalgte deltagere med til at instruere en række dokumentarfilm på tre minutter sammen med OTOXO Productions. Hver produktion bærer navnet OTOXO Productions og udgives af Barcelonas førende kulturmagasin BCN MÉS. Alene af disse grunde kræver vi den højeste kvalitet af vores deltageres arbejde og giver dem en uddannelse af højeste kvalitet for at sikre det.

Vores 50/50 partnerskab

Vores partnerskab med vores deltagere fortsætter efter filmens tilblivelse. Hvis den film, som vi skaber sammen (eller en revideret udgave af filmen baseret på de samme karakterer og det samme koncept), skulle generere penge, f.eks. fra salg til en platform, kanal, distributør eller vores egen V.O.D.-platform, vil overskuddet fra dette salg blive delt 50/50 mellem OTOXO Productions og alle programdeltagere.

Uddannelse

De udvalgte deltagere får et intensivt kursus på en måned, som er vejledende for deres rolle i produktionen. De deltager i detaljeret uddannelse og studier af alle aspekter af dokumentarfilmprocessen, og på hvert trin følger de denne uddannelse op med en tilsvarende produktionsopgave. Der er tre timers daglig vejledning, efterfulgt af tre timers produktionsopgaver (i grupper).

Deltagerne vil blive vurderet løbende og vil få feedback på hver enkelt opgave, de udfører. Ved afslutningen af deres studier og produktionen af filmen vil deltagerne modtage en endelig skriftlig vurdering og en skriftlig reference fra OTOXO Productions, der beskriver deres aktiviteter og ansvar som medinstruktør i produktionen.

OTOXO Productions -underviserne har både spansk, men også engelsk som modersmål. Kandidaterne skal tale flydende engelsk eller spansk for at deltage.

Sættet

Deltagerne får adgang til alt det udstyr, de har brug for i hele produktionens og programmets varighed.

Det udstyr, som vi bruger i programmet, er udvalgt specifikt for at finde en balance mellem kvalitet - for at producere film, der opretholder og overskrider de standarder, som OTOXO og vores tv-partnere har sat, og overkommelige priser - så vores deltagere lærer at bruge og maksimere potentialet i udstyr, som er overkommeligt for dem, når de skal producere deres egne professionelle produktioner.

Karrieremuligheder

Indlæggelser

Programundervisning

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål