Keystone logo
OTOXO Productions

OTOXO Productions

OTOXO Productions

Introduktion

Om os

OTOXO Productions er et prisvindende dokumentarproduktionsselskab, grundlagt i 2008 og baseret i Barcelona. Vi laver film om de menneskelige ansigter og uhørte stemmer bag store sociale problemer, og de banebrydende og innovative mennesker, der former sociale forandringer. Gennem vores arbejde ønsker vi at udfordre social uretfærdighed og støtte mennesker og grupper, der kæmper for en mere inkluderende, progressiv og håbefuld verden.

OTOXOs dokumentarer har været med jævnligt på tværs af tv og medier både i Spanien og internationalt på kanaler og platforme som The Guardian, GuideDoc, TV3 og BTV og BCN Mes. Filmene har også vundet priser på festivaler over hele verden, fra Beirut til Toronto, Sarajevo til Mumbai, Los Angeles til Loch Ness.

OTOXO Productions også køre "The Into Industry Program", som giver udvalgte deltagere mulighed for at tage deres første professionelle skridt i den audiovisuelle industri ved at co-instruere dokumentarer og dokumentarfilm til tv og online medier i samarbejde med BTV og BCN Mes.

John

Direktør

John har lavet dokumentarfilm siden 2006, og selvom OTOXO altid har været hans hovedfokus, har han samarbejdet med folk som REC Audiovisuals, Noon Films og Andrés Bartos Amory. Hans arbejde er blevet anerkendt på filmfestivaler over hele verden, herunder den internationale festival i Sarajevo, KASHISH Mumbai International Film Festival, Nevada Women's Film Festival, Portobello Film Festival, Loch Ness Film Festival og GREC Festival of Barcelona.

Ud over sin succes som instruktør og manuskriptforfatter er han også foredragsholder om emnet dokumentarfremstilling, især i sit arbejde med nye filmskabere. Ud over at være direktør for INto INdustry-programmet har han arbejdet med King's College London og Sheffield Doc / Fest. Han er også en regelmæssig paneldeltager på nyheder og aktualitetsshow 'Our Finest Hour' på El Punt Avui TV.

John er oprindeligt fra Skotland, men har boet i Barcelona siden 2007. Han har en postgraduate grad i social forskning fra University of Aberdeen, og han blev involveret i dokumentarfilm gennem en professionel baggrund i journalistik, social forskning og arbejde for Scottish Commission for Racial Equality.

Tom

Direktør

Tom har arbejdet med dokumentarfilm siden 2007. Udover sit arbejde med OTOXO har han også optaget for National Geographic, Padi Productions og TV3. Hans film er blevet vist over hele kloden på festivaler som Ottowa International Shorts Festival, Ourense International Film Festival, Wiper New York Film Festival, Riga International Tourism Film Festival, Riga, Barcelona International Environmental Film Festival og Ozark Filmfest.

Ud over den anerkendelse, han har modtaget for sin instruktion og kameraarbejde, er han også foredragsholder om begge emner, primært med fokus på filmisk æstetik i sociale dokumentarer og udvikling af instruktør/karakter-relationer. Han er direktør og medstifter af INto INdustry Program og har også præsenteret på Sheffield Doc/Fest og Aarhaus University i Danmark.

Tom kommer oprindeligt fra England, men har været her i Catalunya siden 2005. Studerede på University of Nottingham og ELISAVA, National Escola Superior de Disseny, hvor han specialiserede sig i Art Direction og The Moving Image.

Studenterklæringer

Placeringer

  • Barcelona

    Otoxo Productions Centre Cívic Convent de Sant Agustí Carrer del Comerç, 36, 08003, Barcelona

    Spørgsmål