Keystone logo
Open Cyber University Of Korea

Open Cyber University Of Korea

Open Cyber University Of Korea

Introduktion

I lyset af et forestående videnbaseret samfund blev Open Cyber University Of Korea grundlagt som Koreas første cyberuniversitet i 2001 for at dyrke talenter gennem åben uddannelse med praktisk viden og manerer og hengivenhed for mennesker. Open Cyber University Of Korea fortsætter med at beholde den grundlæggende sprit og rummer 100.000 studerende hvert år, svarende til over 1.800.000 i alt. Vi, Open Cyber University Of Korea , stræber efter at tilbyde professionelle uddannelsestjenester med fremragende professorer bevæbnet med både praktiske og teoretiske færdigheder og kompetent skolepersonale.

Efterhånden som alderen ændres, bør universiteterne også gøre det. De kan ikke beholde det samme gamle skoleledelsessystem. Hovedcampus for et cyberuniversitet er cyberspace. Open Cyber University Of Korea stræber konstant efter at styrke sin status i cyberspace, udvikle en mobil campus og forbedre forskellige uddannelsessystemer. For at maksimere uddannelsesresultaterne, essensen af universitetsuddannelse og opretholde et rationelt skoleledelsessystem, fortsætter vi også med at forbedre de gamle, ubelejlige skolesystemer set fra studerendes perspektiv.

Over for forandring føler folk frygt. Med angst forårsaget af at gå en ufortrådet vej, kan nogle mennesker ikke sætte deres bedste skridt fremad. Open Cyber University Of Korea vært for og understøtter forskellige off-line aktiviteter, herunder afdelingsmøder, særlige foredrag og regionale møder. Vi leverer også løbende studentrådgivningstjenester for at hjælpe studerende med at pløje gennem forandringsbølgerne lettere end de alene kan. Med mere end 10 års erfaring ved vores professorer, personale og assistenter alle, at motivation for læring og kontinuerlig opmærksomhed er kritiske faktorer i fjernundervisning. Vi er sikre på, at i OCU med den længste historie og de fleste studerende vil din rejse på jagt efter meningsfuld forandring være lys og givende.

Placeringer

  • Busan

    Busan, Sydkorea

    Spørgsmål