Keystone logo
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Introduktion

Hvorfor Olympus Aviation

Valg af den rigtige flyskole

Valget af den rigtige træningsskole er det første skridt på din vej til at blive en kompetent privat eller professionel pilot og den vigtigste beslutning, du vil tage.

Der er ingen uformel tilgang til at lære at flyve. En vellykket flyvekarriere er kun mulig ved at opnå den bedste træning i de formative timer med luftfart. Hovedmålet med OA er at give det bedst mulige fundament for studerendes piloter fra første dag. Vi foretager ingen genveje og overlader intet til tilfældighederne.

”Flyvning er en kunst, og kunsten at flyve undervises og læres af det rigtige personale.”

Stor instruktionsoplevelse

Highlights af Cpt Stavros Anastasiadis, Chief Flight Instructor for Olympus Aviation

Med over 34 års erfaring som luftvåbenspilot, civil pilot, flyveinstruktør, flyinstruktør instruktør, flygtesundersøger, med i alt 13300 timers flyvetid, bestående af 3800 flyvåbenstimer, 9250 civile timer og 250 havfly timer, betragtes som en af de bedste flyveinstruktører i Grækenland.

Eksempler på solide undervisnings- og instruktionsevner i et meget krævende luftvåben og kommercielt miljø gennem udførelse af pensumdesign, styring og revision for piloter på indgangsniveau, samtidig med at der tilbydes effektive træningskurser, PPL, fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot License), MCC, overvågning og vurdering i fire flyvetræningsorganisationer (FTO'er / ATO'er) i henhold til JAA / EASA-reglerne. Trænet mere end 280 private og professionelle piloter.

Forfatter af bogen Flyvningens kunst og teknik .

Flysikkerhed
OAs hovedmål er at give professionel træning i henhold til del FCL / EASA-reglerne for flyvesikkerhed og standarder for vedligeholdelse. OA anvender kun fuldt certificeret af EASA og HCAA fra Grækenland, fly. For mere information om drift af lufthavn, klik her.


Træningserfaring
Olympus Aviation er en godkendt JAA / EASA Uddannelsesorganisation EL-ATO 134 Horizon Aviation Academy i Thessaloniki / Grækenland under tilladelse fra Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation er etableret af professionelle piloter fra luftvåben og civil luftfartsindustri med tusinder af flyvetimer og stor erfaring i træningsprocessen. Jordinstruktører har bevist specialiserede færdigheder og lang tids erfaring med luftfart.

Fremragende vejr
De fremragende vejrforhold i Thessaloniki giver os mulighed for at levere uafbrudt træning hele året uden at spilde dyrebar tid og penge.
Om sommeren er høje temperaturer her normalt mellem 27 og 33 grader, selvom de undertiden klatrer højere.
I efteråret og vintermånederne er nætterne betydeligt køligere, og normale dagtemperaturer er mellem 21 og 25 grader Celsius.

Mere end 50 lufthavne (International Build Up)
Til avanceret træning har studerende piloter og Hour Builders mulighed for at besøge og blive trænet i mere end 50 lufthavne og flyvepladser omkring det græske fastland og øer (f.eks. Mykonos, Santorini, Corfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos, Skiathos, Mytilini) og i mange andre europæiske lufthavne, enten til VFR- eller IFR-tilgange.

På kun 12 måneder
I Olympus Aviation er den gennemsnitlige tid, der kræves for at gennemføre Zero to ATPL-kurset, 12 - 14 måneder, inklusive al træning og eksamen.

Gæstfrihed
Hos OA bliver du personligt guidet gennem hvert trin i dit træningsprogram, i et gæstfrit miljø fra den første introduktionsflyvning til hele vejen igennem til den dag, du modtager din færdiggørelse af certifikat på relativ licens.

Placeringer

  • Kalamaria Municipality

    14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece

Spørgsmål