We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© BIMM University
Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame Sixth Form College

Introduktion

64620_64568__12A1181.jpg

Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame er et ekstremt populært og overskrevet statsskole beliggende i byen Leeds. Collegeet er hjemsted for over 1.600 lokale britiske studerende, og med et fremragende ry giver det en støttende og spændende atmosfære til studier.

Fee-betalende internationale studerende udgør mindre end 3% af kollegiet befolkningen og er fuldt integreret i vores college samfund.

Notre Dame blev grundlagt i 1898 og er vokset gennem årene fra et lille kapel med kun få undervisningslokaler til et meget større college, hvor traditionelle bygninger sidder lykkeligt sammen med det nye til at skabe campus stilstedet, som vi ser i dag.

Notre Dame Campus er beliggende i byens akademiske hjerte. Direkte modsat universitetet i Leeds og støder op til byens centrum, er det godt betjent af offentlige transportmidler, butikker og indkvartering og har et levende studentmiljø.

Vores klasseværelser, teknologiske værksteder og laboratorier er specialbyggede og veludstyrede, og vores andre faciliteter omfatter en sportshal, et drop-in-center og en stor bibliotekssuite.

Livet i byen Leeds

Leeds er beliggende i det nordlige England i Yorkshire.

Lige over 2 timer fra London med tog og 1 time fra Manchester med bil, er Leeds forbundet med verden gennem sin egen internationale lufthavn, Leeds Bradford (LBA).

Det er en by på 1 million mennesker og er det største finansielle område udenfor London.

Leeds anerkendes internationalt som et førende center for læring, med en samlet studentepopulation på over 200.000.

Vejret i Leeds er tempereret og er kendt for at være forholdsvis tørt, især i forhold til andre engelske byer. Temperaturer sjældent falder under nul grader om vinteren, og i løbet af efteråret og sommeren har byen mange bøder og ofte ekstremt solrige dage med gennemsnitlige temperaturer på over 20 ° C.

For mere information om livet i Leeds:
http://www.visitleeds.co.uk/

Hvorfor vælge Notre Dame?

64621_64572_NotreDameCuvillyBuilding.JPG
 • Fremragende resultater

A-niveauet passet for internationale studerende i år var 100%. Vi er konstant i top 10% af Sixth Form Colleges i landet.

 • Kvaliteten af ​​undervisningen

Ofsted - Regeringsafdelingen med ansvar for inspektion og regulering af britiske skoler - beskriver vores kollegium som "Udestående."

 • En bred vifte af A-niveau emner

Vi tilbyder en bred vifte af velunderbyggede og resourced A-niveau emner. Der er over 30 fag tilgængelige for studerende at studere.

 • 100% progression til universitetet

Alle vores internationale studerende er gået på universitetet efter en vellykket gennemførelse af A Level-kurset.

 • OCRE Oxford, Cambridge, Russell Group erfaring

Coaching og mentor tjenester til de studerende interesseret i de mest prestigefyldte universiteter.

 • IELTS eksamen forberedelse og engelsk sprogunderstøttelse

En vigtig del af din akademiske succes.

 • Dynamisk ekstracurricular program

Et velorganiseret og omfattende udvalg af aktiviteter - både sportslige og akademiske.

 • Meget betroet sponsor

Som du ville forvente, er Notre Dame registreret som en stærkt betroet sponsor med Home Office UK Border Agency, der har den højeste placering muligt for sponsorering af internationale studerende under Tier 4 Sponsoringssystemet. Kollegiumets Licensnr: 54JPRGKT3.

Akademisk Excellence

64622_64570_building.JPG

100% pass rate i A-niveau undersøgelser

UK-kvalifikationer anerkendes og respekteres overalt i verden, og ved at studere i Storbritannien vil du bygge et solidt fundament for din fremtid.

Vores 100% pass rate med 86% i klasse AC, er noget vi er stolte af og er bevis for:

 • Den strukturerede tilgang til læring og høje niveauer af personlig kontakt hos Notre Dame
 • Den høje standard for undervisning og dedikation af vores ekspertpersonale
 • Vores hårdtarbejdende studerende!

100% succesrate for internationale universitetsansøgere

Vi har også en fantastisk adgang til universitetet. 100% af vores internationale studerende, der ansøger, fortsætter med at studere på universitetet enten her eller i udlandet. Hvis de ønsker at studere i Det Forenede Kongerige, anvender de via UCAS (universitets- og gymnasiet ansøgningssystem) og får opmuntring og vejledning hvert trin i vejen, ikke kun via college-tutorial systemet, men også gennem vejledning fra eksperterne i vores drop- i karriere kontor. Omfattende vejledning tilbydes af personale og udenfortalere til at lede dig gennem den komplicerede proces af en universitetsansøgning.

"De har gode faciliteter til at hjælpe dig med at finde det rigtige universitet og hjælpe dig senere i livet. De glemmer ikke bare dig. "
Liam, Lower Sixth Student

Et niveau er internationalt anerkendte kvalifikationer, og nogle studerende beslutter at søge universiteter i andre lande, f.eks. Hongkongs universitet via Non-Jupas-systemet.

Vi hjælper gerne studerende uden for Storbritannien ved at levere referencer og resultater.

64623_64569_amandalanjesan.jpg

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Leeds

  St Mark's Avenue, Leeds LS2 9BL, , Leeds

Programmer

Spørgsmål