Keystone logo
Northpoint Centre of Learning

Northpoint Centre of Learning

Northpoint Centre of Learning

Introduktion

Northpoint Filosofi

Forretning succes er skabt af ledende intelligens. Ledelses intelligens kommer fra handlingsrettet viden. Handlingsrettede viden kan skabes kun ved at inducere en real-time praktisk dimension til den eksisterende teori, som er virkelig en dokumentation af tidligere erfaringer. Og det virkelige læring begynder, hvor teori slutter. Dette fører til en vellykket karriere og velstående organisationer.

Unik Træningsmodel

Resultaterne af mere end 500 + Northpoint kandidater er et vidnesbyrd om den unikke uddannelse model, centret oprettet og følger. Alle kurser er hovedsageligt udført i partnerskab med de bedste organisationer inden for deres felt. Dette sikrer gyldigheden af ​​studieordningen, der er revideret hvert år, og opdateret i overensstemmelse med industriens krav. Luk engagement fra industrien, som modtager fordelen af ​​uddannede ledere bringer i ledende praktiserende ledere til at træne og vejlede eleverne gennem kurserne.

Vigtige højdepunkter i Unik Træningsmodel er -

 • Curriculum er designet i samråd med branchen at gøre al læring relevant og opdateret
 • Al træning er i hænderne på praktiserende ledere til at bringe virkelige liv læring ind i klasseværelset (100 + praktiserende ledere underviser på Northpoint)
 • Hver elev arbejder på marken og i virksomhedspraktik på levende projekter
 • Mentoring program til støtte for udvikling
 • • All round udvikling gennem programmet med fokus på personlige udviklingsmæssige områder som præsentationsteknik, tidsstyring, team, der arbejder, grooming og etikette, etc.

Akademisk Excellence

Rangeret blandt de øverste seks 'indiske skoler for BEDSTE MARKEDSFØRINGSMATERIALE & Reklamestyring SCHOOL' på Edutainment Awards 2015 DNA Innovativ B-skole award for innovation i Bygning Academic & Industry interface 2015) Nr Blandt Toppen 3 Reklame Skoler i Indien på Edutainment Awards 2014

Industri View

Northpoint Center for Læring tænker globalt, giver et varieret, multikulturelt læringsmiljø, der giver os en forkant og en unik konkurrencemæssig fordel. Mens MBA-kurser give et grundlæggende kendskab til Market Research eller Marketing Communication, den Northpoint programmet bringer i strabadserne i specialiserede undervisning, der kræves for Industri Northpoint samarbejder med nogle af landets største og mest succesfulde reklame og marketing virksomheder. Vores Markedsundersøgelser program joint udtænkt med Nielsen bringer i alle de nødvendige forudsætninger, der bistår vores studerende fra at være hænder på med deres job startende dag ét.

Northpoint Center for Læring er blevet etableret af Lintas Medarbejdernes Welfare Trusts, de tidligere indiske aktionærer i Lintas India Private Limited. Lintas Indien er en førende kommunikations gruppe på 16 virksomheder. Det er et medlem af Lowe Worldwide, som er en del af interpublic Group of Companies, USA. Interpublic er en førende verdensomspændende organisation af reklamebureauer og marketing servicevirksomheder. Det har 43.000 medarbejdere på verdensplan i 130 lande.

Placeringer

 • Mumbai

  Unit No. 13, Third Floor Prabhadevi Industrial Estate 408, Veer Savarkar Marg , 400 025, Mumbai

 • India Online

  Rustic Highlands Old Khandala Road Khandala - , 410 401, India Online

  Spørgsmål