
Diplom i madlavning og køkkenadministration
Auckland, New Zealand
VARIGHED
SPROG
Engelsk
TEMPO
Bed om tempoet
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Mar 2024
STUDIEAFGIFTER
Anmod om studieafgift
STUDIEFORMAT
På campus
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Dette program bygger på dit fundament til at arbejde i et professionelt køkken; Du vil derefter koncentrere dig om franske køkkenprincipper og en grundig forankring i kulinarisk kunst. Hastighed, nøjagtighed og konsistens er egenskaber, du vil udvikle, og når din selvtillid vokser, lærer du at rette dine fejl, justere krydderier og nyde at eksperimentere med smag. Hver uge har et specifikt tema, der begynder med knivtræning og går videre til lagerfremstilling, supper og klassiske saucer.
I løbet af det andet år vil du fokusere på ingredienser og forstå avancerede madlavningsteknikker. Human Resources og køkkenledelse vil også udgøre en vigtig del af færdighedsudvikling.