MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareOnline
Keystone logo
New Zealand School of Food & Wine Diplom i madlavning og køkkenadministration
New Zealand School of Food & Wine

Diplom i madlavning og køkkenadministration

Auckland, New Zealand

Anmodning om varighed

Engelsk

Bed om tempoet

Anmod om ansøgningsfrist

Mar 2024

Anmod om studieafgift

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Læs mere

Introduktion

Dette program bygger på dit fundament til at arbejde i et professionelt køkken; Du vil derefter koncentrere dig om franske køkkenprincipper og en grundig forankring i kulinarisk kunst. Hastighed, nøjagtighed og konsistens er egenskaber, du vil udvikle, og når din selvtillid vokser, lærer du at rette dine fejl, justere krydderier og nyde at eksperimentere med smag. Hver uge har et specifikt tema, der begynder med knivtræning og går videre til lagerfremstilling, supper og klassiske saucer.

I løbet af det andet år vil du fokusere på ingredienser og forstå avancerede madlavningsteknikker. Human Resources og køkkenledelse vil også udgøre en vigtig del af færdighedsudvikling.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Diplom i kulinarisk ledelse (CULN)
    • Barrie, Canada
    • Online
  • Diplom i Haute Cuisine Chef
    • Barcelona, Spanien
  • Fransk og italiensk konditordiplom
    • Parma, Italien
    • Colorno, Italien