Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Introduktion

70013_ship-helm-759954_640.jpg

OM NMIT

Den maritime industri er rygraden i moderne virksomheder og er ansvarlig for at transportere over 90 procent af verdens varer. Uden søtransport ville det ikke være muligt at importere og eksportere varer og varer på den skala, der er nødvendig for den moderne verden. Med den stigende effektivitet i skibsfarten som en økonomisk transportform og øget handelsliberalisering, fortsætter søtransporten med at udvide og trives, mens der ansættes millioner af mennesker over hele verden på land og hav.

Fremtiden for branchen ser sikkert lovende ud. På verdensplan fokuserer lande over hele verden på internationale handelsaktiviteter for at stimulere økonomisk vækst. I de kommende 10-15 år forventes verdenshandelen at vokse betydeligt, hvilket resulterer i en fordobling af seaborne handelsvolumener fra 10 milliarder tons last årligt til 20 milliarder tons gods omkring år 2030.

I hjemmet i Malaysia ses den stigende investering i havn og maritime infrastrukturer samt forbedring af den nationale tilslutning, som virkelig positive katalysatorer, som vil understøtte en stærk økonomisk vækst og bæredygtig fremtid for landet. Port Klang og Port of Tanjung Pelepas (PTP), de førende containerhavne i landet, fortsatte med at blive blandt verdens største 20 containerporte, vil yderligere styrke maritime handelsaktiviteter og omdanne Malaysia til et regionalt maritime center.

Som svar på den voksende industri og stigning i efterspørgslen efter menneskelig kapital blev det Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT) etableret i 2011 for at gennemføre søfartsuddannelse, træning, forskning og konsulentvirksomhed. Beliggende lige i hjertet af ASEAN og ved krydset mellem de travle regionale maritime industrier er NMIT strategisk placeret til at understøtte national og regional konkurrenceevne inden for sø-, logistik- og olie- og gasindustrien gennem udbud af forskellige akkrediterede akademiske uddannelser. Drevet af vores motto, "Excellence with a Purpose", stræber vi efter at give eleverne såvel som branchens medarbejdere de rigtige færdigheder, rigelig viden og værdifuld erfaring, der er nødvendige for en vellykket søfartskarriere.

Siden starten i 2011 har vi støttet mere end 2.000 studerende på både vores bykampus i Johor Bahru og EduCity Campus i Iskandar Puteri. NMIT tilbyder i øjeblikket programmer på diplomniveau inden for havneaktiviteter, shipping management, maritime logistik, havret og maritime arbejdsmiljø

VISION

At være en maritim institution i verdensklasse inden år 2020.

MISSION

At yde høj kvalitet uddannelse, uddannelse, forskning, kommercialisering ekspertise og ledelse, der gavner det maritime område.

OBJEKTIV

At udvikle dygtige maritime fagfolk og give højindkomstmuligheder til målretning af lokalsamfund gennem maritim uddannelse og teknologiske løsninger i verdensklasse, og dermed vil vi forbedre livskvaliteten i retning af menneskehedens forbedring.

Placeringer

  • Johor Bahru

    NMIT@City Campus Level 11-14, Kotaraya Office Tower, Galleria@Kotaraya, Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia, , Johor Bahru

Spørgsmål