Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Introduktion

Vores filosofi Filosofien for The New England School of engelsk er at give den bedste i engelsk sprog og kultur uddannelse: at give et intellektuelt udfordrende program af højeste kvalitet i en varm og støttende miljø. Kort sagt, vores mål er at give en ekstraordinær mulighed for at lære engelsk.

Hvorfor Nese? Komplet Sproglig og kulturel fordybelse Hos Nese, lære mere end blot sprog studerende; lærer de amerikanske kultur så godt. Vores studerende lykkes hurtigt på grund intensiv engelsk sprogundervisning kombineret med komplet kulturel fordybelse har vist sig at maksimere sprogindlæring. Hos Nese, studerende deltage i intensiv undervisning i løbet af dagen og har mulighed for at gå hjem til en amerikansk familie værtsfamilie eller et kollegium i aften. Hele dagen, hver dag, vores intensive program udsætter studerende til amerikansk sprog og kultur, hvilket giver en mulighed for den hurtigste lære sprog muligt.

Fremragende Lærere På grund af sin fremragende ry, Nese tiltrækker lærere, der har både bachelor-eller avancerede grader fra nogle af de bedste universiteter i USA, bl.a. Harvard, Yale og Columbia. Uanset hvor vores lærere har opnået deres grader, Nese lærere er dynamiske fagfolk med exceptionel undervisningserfaring som er blevet udvalgt til at undervise på Nese grund af deres høje grad af ekspertise og engagement.

Små klasser Vores gennemsnitlige holdstørrelser er 12 studerende. Små klasser sikrer livlige diskussioner, hyppig inddragelse af de studerende, og intensiv elev-lærer interaktion.

Intensive og Semi-intensive programmer fem dage om ugen Studerende har et valg for at deltage i Nese intensive program fra 9: 00-3: 15 hver dag eller i Nese semi-intensivt program fra 9: 00-12: 00 hver dag. Begge programmer tilbyder 10 niveauer af sprog og kultur uddannelse, fuld adgang til alle Nese faciliteter, og et valg af enten sovesal eller værtsfamilie.

Valgfag og skolefritidsordninger Kurser Ud over at vores intensive faglige klasser, kan de studerende vælge valgfag og skolefritidsordninger kurser for at hjælpe dem med at nå deres mål hurtigere. Valgfag og skolefritidsordninger Kurserne omfatter TOEFL® Forberedelse, Business engelsk, juridisk engelsk, Udtale, og University Preparation. Siske avancerede studerende kan også tage kurser i deres område af særlig interesse på Harvard Extension School og andre område colleges. (Bemærk, at fem studerende skal registrere for at en Nese Efter Skole Uddannelse skal finde sted.)

Officielle udskrifter og certifikater Ved afslutningen af ​​hver session, vil du modtage en siske udskrift, der giver oplysninger om din beherskelse af engelsk og akademiske præstation i hver færdighed område. Du vil også modtage en Nese bevis for deltagelse for at deltage i vores program, og efter en vellykket gennemførelse af Nese mest avancerede niveau, vil du få tildelt Nese Diploma. Desuden, hvis du opnå akademisk ekspertise, du vil blive anerkendt som værende en "Honors Student". En notation af dette vil fremgå af din officielle Nese udskrift.

En ideel by, en ideel universitetsmiljø Nese ligger ved siden af ​​Harvard University i centrum af Harvard Square i Cambridge. Harvard Square er et knudepunkt for studerende aktivitet og en af ​​de mest interessante og dynamiske studerende centre i USA. Nese er kun 100 meter fra tog-og busstationer og 10 minutter fra downtown Boston. Vi er også mindre end to timer væk fra store skiløb, ocean sejlads og smukke, historiske Cape Cod.

Fleksibel tidsplan Vi tilbyder intensive 4-ugers sessioner, der udgår fra 12 forskellige tidspunkter i løbet af året. Dette betyder at du kan starte din engelsk undervisning på et tidspunkt, der passer bedst til din tidsplan.

Advance indkvartering ordninger I løbet af året, kan de studerende vælge at bo i en amerikansk familie værtsfamilie eller i en sovesal. Fordi Nese gør alle bofællesskaber før den studerende forlader deres eget land, om de studerende vælger at bo hos en værtsfamilie eller i en sovesal, kan de gå direkte fra lufthavnen til deres nye hjem. Nese opkræver noget gebyr for at foretage eventuelle bofællesskaber.

Et program for Professionals På grund af fleksibiliteten i Nese pensum, kan fagfolk vælge de klasser, de ønsker at tage. Dette er ideel til professionelle, hvis arbejde ikke giver dem mulighed for at følge vores intensive pensum. Ud over vores regelmæssige intensive program, privat undervisning og siske valgfag er nogle af de muligheder på Nese for fagfolk.

Et program for studerende Vores intensive pensum er specielt designet til at hjælpe eleverne med at nå deres akademiske mål så hurtigt som muligt. Ud over at vores intensive klasser, tilbyder vi en TOEFL® Forberedelseskursus, Institutional TOEFL® eksamen hver måned, og et universitet Forberedelseskursus. Vi tilbyder også en omfattende pædagogisk rådgivning og et universitet placering service, et universitet ressource bibliotek til at hjælpe eleverne med at planlægge fremtidige undersøgelser i USA, og optagelse i områdets universiteter uden at tage TOEFL®.

Gratis rådgivning og services Vores udvalg af gratis tjenester er omfattende: pre-ankomst boligplacering, universitet rådgivning og placering, brug af Nese edb-faciliteter, ubegrænset brug af Nese e-mail og internet, Nese udskrifter og attester, og rådgivning fra vores erfarne repræsentanter verden .

Placeringer

Placeringer
  • Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Spørgsmål