Keystone logo
NCUK Mesterens forberedelsesprogram
NCUK

Mesterens forberedelsesprogram

10 Weeks

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Vores udvalg af Master's Preparation-kvalifikationer vil forberede dig fuldt ud til en mastergrad på et universitet i verdensklasse. Uanset om du leder efter et kort Master's Pre-Sessional kursus eller et længere Master's Preparation Course, vil vores kvalifikationer udstyre dig med de nødvendige akademiske og engelske sprogkundskaber for at komme ind på dit valgte universitet og hjælpe dig med at få succes, når du når dertil.

NCUK Master's Preparation (MP)-programmet er designet til at forberede kandidater eller tre-årige diplomindehavere fra anerkendte universiteter til studier på bestemte kurser på postgraduate master's eller tilsvarende niveau på NCUK medlemsinstitutioner. Programmet vil blive tilbudt under de retningslinjer og regler, der er beskrevet i den aktuelle udgave af NCUK Academic Handbook.

NCUK universiteter anerkender programmet som at opfylde de engelsksprogede adgangskrav for internationale studerende, med progression betinget af, at studerende opfylder præstationskriterierne offentliggjort i NCUK Course Finder. Listen over accepterende universiteter kan ses på universitetssiderne på NCUK webstedet. Gennem hele programmet lægges der vægt på integration af sprogindlæring, udvikling af studiefærdigheder og tilegnelse og/eller nyorientering af fagkundskab. Filosofien, der gennemsyrer leveringen af programmet, er, at enhver undervisningskontakt med en studerende er en mulighed for at udvikle sprog og læringsevner.

Programmet har tre ruter:

 • Master's Preparation Enhanced er tre semester i længden og er designet til to grupper af studerende: dem, der har treårige eksamensbeviser plus erhvervserfaring med et niveau af engelsk svarende til mindst EAP klasse E og kandidater, eller sidste år bachelorer, med en engelsk sprogniveau svarende til mindst EAP klasse E.
 • Master's Preparation består af to terminer og er for indehavere af bachelorgrad eller afsluttende bachelorstuderende med et niveau af engelsk svarende til mindst EAP-grad D.
 • Master's Pre-Sessional og er for indehavere af bachelorgrad eller afsluttende bachelorstuderende med et niveau af engelsk svarende til mindst EAP-grad D.

Fordele på et øjeblik

 • Designet udelukkende til internationale studerende
 • Anerkendt af førende universiteter i Storbritannien, Australien og New Zealand
 • Vælg mellem over 2.500 kandidatuddannelser inden for en bred vifte af fag
 • Forbedre dine engelsksprogede evner og forbedre dine akademiske færdigheder
 • Engelsk til akademiske formål-modulet er anerkendt til visumformål ved NCUK universiteter
 • Få værdifuld masteruddannelsespraksis, herunder gruppearbejde og forskningsfærdigheder
 • En unik ansøgningstjeneste: indsend én ansøgning til NCUK , så ansøger vi på universiteter på dine vegne

mål

Målene for NCUK Master's Preparation-programmet er at:

 • At forbedre den engelsksprogede evne hos kandidater eller diplomater til et niveau, der er tilstrækkeligt til at sætte dem i stand til at kommunikere og studere effektivt og trygt på postgraduate niveau på et vestligt universitet.
 • At udvikle de akademiske færdigheder og en forståelse af de underliggende filosofier og relaterede evner, der kræves for et vellykket studie på postgraduate niveau i vestlige videregående uddannelser.
 • At relatere den studerendes eksisterende fagviden til vestlige kandidater inden for lignende disciplinområder.
 • At dyrke en forpligtelse til god praksis i akademisk arbejde og især en bevidsthed om de alvorlige negative konsekvenser af plagiat.
 • At give eleverne de nødvendige færdigheder til at sætte dem i stand til at udvikle sig som selvstændige, autonome elever, herunder den demonstrerede evne til at gennemføre et betydeligt individuelt forskningsprojekt.
 • At give eleverne praktisk erfaring med forskellige metoder, der kan bruges til at vurdere deres læring.
 • At introducere aspekter af vestlig kultur og muliggøre en forståelse af de politikker, procedurer og regler, der påvirker studier i Vesten.
 • At udvikle læringskompetencer og reflekterende læring gennem de forskellige elementer i programmet.

Hvad er en Master's Pre-Sessional?

Master's Pre-Sessional, der leveres over 10 uger, er et kort kursus designet til internationale studerende, der ønsker at forbedre deres engelsksprogede og akademiske studiefærdigheder for at sikre, at de er fuldt forberedte til en mastergrad ved et UK, Australian eller New Zealand University.

I løbet af dette kursus vil du studere en række moduler, der vil udstyre dig med de væsentlige færdigheder, der er nødvendige for en kandidatgrad. Du vil forbedre dine forskningsfærdigheder ved at lære at kilde og evaluere information effektivt, foretage en litteraturgennemgang for at forbedre dine akademiske færdigheder og lære at styre roller og ansvar ved at arbejde som en del af en gruppe.

Ved at gennemføre Master's Pre-Sessional vil du have tillid til at lykkes med din kandidatgrad.

Hvad er masterforberedelse?

I lighed med Master's Pre-Sessional vil Master's Preparation-kurset forbedre dit engelsksprog , akademiske studiefærdigheder og erfaring med at arbejde i en projektgruppe, men vil også give dig mulighed for at færdiggøre en 5.000-ords afhandling. At være i stand til formelt at gennemføre en praksisafhandling, før du starter din kandidatgrad, giver dig en chance for at forstå, hvad der kræves, samtidig med at du forbedrer din forskning og akademiske skrivning.

Afhængigt af dit engelsksprogede niveau (se adgangskrav nedenfor), vil du enten studere vores Master's Preparation over 20 uger eller Master's Preparation (Enhanced) over 30 uger.

Dette kursus vil forberede dig fuldt ud til en mastergrad ved UK, Australian eller New Zealand University og vil udstyre dig med de vigtigste værktøjer til at få succes første gang.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Ideelle studerende

Om skolen

Spørgsmål