Keystone logo
NCUK Internationalt basisår i medicin
NCUK

Internationalt basisår i medicin

6 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Studer medicin på nogle af de bedste universiteter med NCUK

Vil du være læge, kirurg eller tandlæge? Er du en international studerende, der ønsker at studere medicin i udlandet?

Læs NCUK's International Foundation Year og fortsæt til en bred vifte af medicinske uddannelser på førende universiteter i Storbritannien, Australien, Malta og Caribien.

Hvor kan jeg studere medicin?

 • Queen Mary University of London: Malta Campus - MBBS Medicin
 • St. George's University, Grenada - medicinsk eksamen Pathway
 • University of Central Lancashire (UCLan) - MBBS Medicin
 • Aston University - Medicin MBChB
 • University of Bristol - Tandpleje BDS & Medicin MB ChB
 • University of Western Australia - Doctor of Medicine og Doctor of Dental Medicine
 • UNSW Sydney - Bachelor i medicinske studier, doktor i medicin
 • University of Otago - bachelor i medicin og bachelor i kirurgi MBChB, bachelor i tandkirurgi (BDS)
 • Cardiff University - Tandkirurgi (BDS)
 • University of Auckland - bachelor i medicin og bachelor i kirurgi (MBChB)

Sygepleje, farmaci, sportsvidenskab og meget mere!

Ud over at du kan læse videre til læge og tandlæge, har du også mulighed for at læse videre til over 80 medicinrelaterede uddannelser, herunder farmaci, biokemi, lægevidenskab, sygepleje, sportsernæring og mange flere!

Hvad er det internationale basisår?

International Foundation Year er et 9-måneders fast-track kursus designet til internationale studerende, ligesom dig, der har brug for at bygge bro mellem deres lokale ungdomsuddannelse og starten på en universitetsgrad.

Du vil få de nødvendige akademiske færdigheder, samtidig med at du forbedrer dit engelske sprog, så du er fuldt forberedt på universitetsstudier. For at komme videre til medicinrelaterede uddannelser skal du læse følgende moduler på det internationale basisår:

 • Biologi
 • Kemi
 • Matematik til naturvidenskab
 • Engelsk til akademiske formål

Start din rejse til universitetet med NCUK

Start din rejse til et medicinsk universitet i verdensklasse med NCUK. Vi har over 70 studiecentre over hele verden, der udbyder International Foundation Year, hvilket betyder, at du kan vælge at gennemføre denne kvalifikation lokalt eller i Storbritannien og Irland.

Hvor kan jeg studere IFY?

NCUK's globale netværk består af over 110 studiecentre i 30 lande. Du kan vælge at studere på dit nærmeste studiecenter, eller du kan gennemføre International Foundation Year på vores mange studiecentre i Storbritannien og Irland. For at finde dit nærmeste studiecenter, klik på her .

Udtalelser

"Jeg har altid ønsket at studere medicin i Storbritannien. UCLan har alle de kvalifikationer, jeg ledte efter, da det giver de studerende alle de nødvendige faciliteter, så de kan fuldføre deres medicinske rejse." Anas Bara, Syrien, University of Central Lancashire (UCLAN) - Bachelor i medicin og bachelor i kirurgi"Da jeg overvejede at studere i udlandet, troede jeg, at jeg ville få den bedste uddannelse her i Storbritannien. Det har været et fantastisk sted for mig at studere. I fremtiden vil jeg gerne eje min egen apoteksvirksomhed i Kaduna." Maryam Modibbo Saleh, Nigeria, University of Huddersfield - MPharm Pharmacy"Min bedste oplevelse har været at interagere med mennesker fra forskellige baggrunde, fordi University of Sheffield er hjemsted for studerende fra over 120 forskellige lande. Jeg ønsker at blive læge." Pearce Oluwaseyi, Nigeria, University of Sheffield - Biomedicinsk videnskab

Ideelle studerende

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål