Keystone logo
© BIMM University
National Film and Television School

National Film and Television School

National Film and Television School

Introduktion

Historie

Den nationale filmskole (som den blev opkaldt) åbnet i 1971, kulminationen på en stor indsats fra industrien og regeringen til at oprette en institution til at uddanne og uddanne talenter til den britiske filmindustri.

I 1970 co-grundlagde Colin Young, en skot, der derefter var Universitetet i Californiens Department of Theater Arts, NFTS og blev udnævnt til skolens første direktør. Med et lån fra Rank købte NFS de gamle Beaconsfield Film Studios i Buckinghamshire - der havde været hjem for organisationer så forskellige som British Lion Film Corporation, The Crown Film Unit og North Thames Gas Board - og satte om at sætte den på professionel industri standarder. Young etablerede fire permanente afdelinger - produktion, kamera, redigering og lyd - og i 1971 gik det første indtag af 25 studerende gennem studieportene. Direktører Mike Radford (The Merchant of Venice, Il Postino), Bill Forsyth (Local Hero) og Ben Lewin (Ally McBeal), banebrydende dokumentarist Nick Broomfield (Aileen: Portræt af en seriemorder) og visuelle effekter specialist Dennis Lowe , Den engelske patient) var blandt deres nummer.

Produktionsanlæg

NFTS er den eneste britiske filmskole med sin egen industristandard filmstudio, 4k tv og repetitionsstudier. Med en nyligt investering på 20 millioner kroner i skolen tilbyder vi banebrydende dedikerede arbejdsområder til alle kurser, hvilket gør vores elevoplevelse uovertruffen til enhver anden britisk kreativ institution.

NFTS-studerende får 24/7 adgang, 364 dage om året til de største produktionsfaciliteter på enhver britisk filmskole. Ikke kun omfatter disse vores studiehuse, men også vores lyd- og dubbingsteatre, over 50 topkameraer, den nyeste redigeringssoftware i dedikerede suiter, vores Dolby Digital Surround Cinemas og meget mere. Disse unikke faciliteter gør det muligt for vores studerende at skabe BAFTA, Royal Television Society, CILECT prisvindende og Oscar-nominerede produktioner.

Curriculum

Der er ingen anden filmskole i verden, der tilbyder så mange individuelle praktiske praktiske filmskabskurser. 18 Masters, 14 Diplomer, 4 Certifikater og en bred vifte af korte kurser.

NFTS kurser er baseret på at lære og anvende kunsthåndværk og færdigheder i mediet. Studerende opfordres til at udvikle en solid forståelse for, hvordan deres specialiserede rolle passer ind i den overordnede proces med projektudvikling, produktion og programmering. Alt praktisk læring er omhyggeligt integreret med seminarer og andre aktiviteter, der placerer film, tv og spil i historisk, kulturel og erhvervsmæssig sammenhæng.

Alumni Network

Bare fordi du har eksamen, betyder det ikke, at det er overstået!

NFTS har et meget aktivt Alumni Network, hvor mange kandidater holder kontakten og arbejder sammen længe efter at de har forladt skolen. Der er også et stigende antal nylige kandidater, der arbejder på projekter med kandidater fra mange år tilbage.

Som en del af Alumni-netværket modtager du regelmæssige e-mails med oplysninger om job, Bridges to Industry-projekter og nyheder fra skolen. Vi har også vores årlige NFTS Alumni Party, der finder sted i Central London i januar - sørg for at holde øje med din invitation!

Glem ikke at holde os opdateret med kontaktoplysninger og fortæl os om eventuelle kreditter eller festivaler, du er involveret i!

For at kontakte vores NFTS Alumni-team, venligst send e-mail til [email protected]

For at hjælpe dig med at holde kontakten, genforene med gamle klassekammerater eller møde kandidater fra andre år, hvorfor ikke være med os online på Facebook og Linked In.

Partnere

NFTS er gæld til de mange organisationer, virksomheder og enkeltpersoner, der støtter vores arbejde, hvoraf mange har støttet skolen for størstedelen af ​​dets eksistens.

PLATINUM PARTNER SPONSOR

KANAL 4

KANAL 4 ER EN OFFENTLIG EJENDOM, KOMMERSIELT FINANSIERET OFFENTLIG SERVICEBROGGANG MED EN OPHOLD TIL AT VÆRE INNOVATIVE, EXPERIMENTAL OG DISTINCTIVE.

KEY PARTNER FUNDERS

DEPARTMENT FOR KULTUR, MEDIER OG SPORT

DCMS arbejder for at sikre, at kommunikations-, kreativ-, medier-, kultur-, turisme-, sport- og fritidspolitikken har rammen til at vokse og har reel indvirkning på folks liv.

HEFCE

Fremmer og finansierer undervisning og forskning i højere uddannelsesinstitutioner.

CREATIVE SKILLSET FILM SKILLS FOND

SKILLSFILMFUNKTIONSFONDEN ER SUPPORTED AF DEN NATIONALE LOTTERIUM GENNEM BFI OG FILMINDUSTRIEN VED FÆLLESSKABETS INVESTERINGSFOND

KEY PARTNER SPONSORS

HIMMEL

SKY ER DEN STØRSTE PAY-TV BROADCASTER I DET FORENEDE KONGERIGE OG IRLAND MED OVER 11 MILJØ TILSKRIVERE.

BRITISH BROADCASTING CORPORATION

BRITISH BROADCASTING CORPORATION (BBC) ER DEN STØRSTE BROADCASTER I VERDEN, MED OVER 23.000 PERSONALE.

ITV

ITV ER DET STØRSTE KOMMENDE TELEVISION NETVÆRK I UK

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION LTD. (FDA) ER HANDELSORGANEN FOR THEATRISKE FILM DISTRIBUTØRER I UKEN - DE VIRKSOMHEDER, SOM FREMLAGER FILMER TIL UK CINEMA AUDIENCES.

UK CINEMA ASSOCIATION

UK CINEMA ASSOCIATION ER HANDELSFORBINDELSE, VEDRØRENDE INTERESSERNE AF UK CINEMA OPERATORS.

KEY PARTNER ACCREDITATIONS

KONKURRENSKOLLEGE

VOR MA CURSUS ER VALIDERET AF KONGIONENS KVALISKE KOLLEGE

CREATIVE SKILLSET FILM ACADEMY

WE ARE A CREATIVE SKILLSET FILM ACADEMY IDENTIFIED AF UK FILM INDUSTRY AS A CENTER OF EXCELLENCE I FILM EDUCATION AND TRAINING.

CENTRE INTERNATIONAL DE LIAISON DES ECOLES DE CINÉMA ET DE TÉLÉVISION - CILECT

Vi er et medlem af CILECT ASSOCIATION OF WORLD'S MAJOR FILM AND TELEVISION SCHOOLS. DETS MÅL SKAL VÆRE EN BETYDNING FOR UDVEKSLING AF IDEER VED MEDLEMS SKOLER

GROUPEMENT EUROPEEN DES ECOLES DE CINEMA ET DE TELEVISION - GEECT

Vi er medlem af den europæiske gruppe af film og tv-skoler

KVALITETSSIKRINGSAGENTUR

NFTS har opnået et "udbudt" domme for studiekvalitets kvalifikationer fra kvalitetssikringsagenturet for højere uddannelse (QAA). SE RAPPORT .

Broer til industrien

NFTS arbejder sammen med en række partnere i branchen for at give muligheder for NFTS studerende og kandidater.

NFTS Bridge til Industry Schemes er designet til at hjælpe NFTS studerende og kandidater til industrien - giver mulighed for at skabe shorts, film og promos med vores Industry Partner sponsorer, mens de fortsat støttes af NFTS.

Placeringer

  • Beaconsfield

    Beaconsfield Studios, 141 Station Rd, , Beaconsfield

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål