Keystone logo
Namik Kemal University

Namik Kemal University

Namik Kemal University

Introduktion

Namık Kemal University blev grundlagt den 17. marts 2006 i overensstemmelse med lov nr. 5647. Det Jordbrugsfakultet, Çorlu Det Tekniske Fakultet og Sundhedshøjskolen, fagskoler i Tekirdağ Center, Çerkezköy, Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Marmara Ereğlisi, Muratlı , Saray og Şarköy, som tidligere var tilknyttet Trakya University, blev uafhængige under taget af Namık Kemal University i det akademiske år 2006-2007.

Samme år begyndte Namık Kemal University at arbejde på grundlæggelsen af sine kandidatstudier i institutter såsom naturvidenskab, sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab og teknisk videnskab. Vores universitet tog sine skridt videre ind i det akademiske liv med grundlæggelsen af Det Fakultet for Kunst og Videnskab og Det Medicinske Fakultet.

I processen begyndte School of Foreign Languages og Vocational School of Health Services også akademisk uddannelse, mens de afsluttede deres opsætning. Erhvervsskolen i Tekirdağ blev opdelt i to erhvervsskoler som samfundsvidenskab og teknisk videnskab, hvilket giver studerende ekspansive og moderne muligheder.

Med det nye fakultet for økonomi og administrative videnskaber, fakultet for kunst, juridisk fakultet og tandlægefakultet er Namık Kemal University i dag blevet en vigtig institution blandt nystiftede universiteter. Desuden har det siden 2006 været et af de hurtigst udviklende universiteter i Tyrkiet.

Placeringer

  • Tekirdağ

    Namık Kemal, Kampüs Cad No:1, 59030 Süleymanpaşa/Tekirdağ, Turkey, , Tekirdağ

    Programmer

    Spørgsmål