Associate of Science in Hospitality and Restaurant Management
Mt. San Antonio College
Nøgleinformation
Campus placering
Los Angeles, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
USD 362 / per credit *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* pr. enhed out-of-state studerende undervisning - $ 46 / pr. enhed Californiens indbyggere undervisning
Introduktion
Denne Associate of Science in Hospitality and Restaurant Management forbereder de studerende til mellemniveau eller Manager-In-Training-stilling i gæstfrihedssektoren. Studerende får praktisk og ledelsesuddannelse i fødevaresikkerhed og sanitet, fødevareproduktion, spisestuestyring, tilsyn, omkostningskontrol, økonomisk regnskab, logistikstyring og gæstfrihedslovgivning. Studerende, der med succes opfylder kravene til denne grad, vil også opnå Food Protection Manager-certificering fra National Restaurant Association, når de har bestået ServSafe-eksamen. Dette program er designet til at artikulere med Collins College of Hospitality Management på Cal Poly Pomona såvel som andre universiteter. Studerende, der planlægger at overføre, bør konsultere med Hospitality Management-koordinatoren og rådgivning for at diskutere overførselsmuligheder.
Denne grad kræver gennemførelse af kurser i almen uddannelse plus følgende:
Program læringsresultater
Efter en vellykket afslutning af dette program vil en studerende være i stand til:
- Find et aktuelt gæstfrihedsjob, skriv en rapport om den potentielle arbejdsgiver, skriv et følgebrev og genoptag.
- Identificer en anerkendt gæstfrihedsleder og nøjagtigt beskriv den type ledelsesstil, som denne leder har anvendt, og de egenskaber, der gjorde dem til succes.
- Bestem tilstedeværelsen af et madbåren sygdomsudbrud.
- Identificer fødevarebårne patogener, deres kilder og deraf følgende sygdomme og symptomer.
- Skelne mellem de forskellige servicestilarter, herunder amerikansk (forudbelagt), engelsk (familie), russisk (fad), fransk (Gueridon).
- Identificer fødevaresikkerheds- og sanitetspraksis i en fødevarevirksomhed.
- Planlæg en fødeproduktionsplan og saml de værktøjer, udstyr og ingredienser, der kræves for at fremstille en opskrift på en organiseret og effektiv måde.
- Opskriftviden, nøjagtighed og udførelse: Følg opskriftsprocedurerne for at fremstille mad ved den passende temperatur, konsistens, konsistens, smag og på en rettidig måde.
- Identificer lederstile og genkend vellykkede motivationsteknikker.
- Analyser drifts- og omkostningsstyringsydelsen for en restaurant.
- Foretag break-even-analyse på en mad- og drikkevarefacilitet og foretag omkostningsvolumenanalyse for at bestemme det antal kunder, der kræves for at opnå det ønskede overskud.
- Beregn opskriftsomkostningerne for en hel menu.
- Analyser populariteten og rentabiliteten af en menu.
- Udvikle en forretningsplan for en cateringvirksomhed og forstå enorme planlægning for og åbning af en lille virksomhed.
- Studerende vil være i stand til at mødes med potentielle kunder og planlægge alle elementer i en speciel begivenhed.
- Udvikl en resultatopgørelse (P&L) til en gæstfrihed.
- Udvikle et balance til en gæstfrihedsoperation.
- Identificer og differentier de fire retskilder
- Analyser en civil sag med gæstfrihed og fastlæg fakta, elementer af uagtsomhed, mulige konsekvenser og resultater.
- Identificer personalebehov for en hotelreception baseret på belægning, aktivitetsniveau og budgetmæssige begrænsninger.
- Fastlægg værelsespriser baseret på det ønskede overskud ved hjælp af Hubbart-formlen.
- Udvikl målbare færdighedsbaserede læringsmål, som de vil nå i slutningen af deres arbejdserfaringsperiode.
- Demonstrere færdigheder, der er specificeret i de målbare mål.
Erhvervserfaring
Afsnit V i Californiens uddannelseskode tillader universitetet at udvide klasselokalet ud over campus til arbejdspladsen. Gennem Arbejdserfaringsprogrammet får de studerende mulighed for at optjene akademisk kredit, samtidig med at de får praktisk erfaring inden for deres karriererelaterede felt under vejledning af branchefolk. Arbejdsgivere opretter et samarbejdsforhold med kollegiet, hvilket giver en mulighed for at påvirke erhvervsuddannelsen og imødekomme industriens uddannelsesbehov. Instruktøren og arbejdsstedets vejleder fungerer som ”co-educators” for at hjælpe den studerende med at definere og nå målbare læringsmål.
Business Division tilbyder i øjeblikket arbejdserfaring inden for følgende discipliner:
- Regnskab (inkl. Finansiering)
- Administrativ assistent
- Forretningsstyring (inkl. Menneskelige ressourcer)
- Børneudvikling
- Computer Netværk
- Computer programmering
- Computersikkerhed
- Kulinariske kunst
- Familie- og forbrugervidenskab
- Mode Merchandising & Retail
- Gæstfrihed & Restaurant Management
- Indretning
- Marketing Management
- Ernæring og diætetik
- paralegal
- Webprogrammering
Studerende, der er indskrevet i Arbejdserfaring, kan optjene en enhed akademisk kredit for hver 60 ubetalte eller 75 betalte arbejdstimer pr. Periode og tjener 1 til 4 enheder pr. Periode.
Påkrævet minimumstid
Tilmeldingsenheder | Ikke-betalt | betalt |
1 | 60 timer | 75 timer |
2 | 120 timer | 150 timer |
3 | 180 timer | 225 timer |
4 | 240 timer | 300 timer |
Et samlet maksimalt seksten enheder arbejdserfaring kan optjenes i løbet af den studerendes akademiske karriere.
Arbejdserfaringskurser tilpasses udtrykket:
- Efterår / forårssemester = 16 uger
- Vinter / sommer semester = 6 uger
- Ikke alle kurser tilbydes muligvis hvert semester
Indlæggelser
Enhver person, der er 18 år gammel og ikke i øjeblikket er optaget i High School eller en person, der har et gymnasiumseksamen eller dets tilsvarende, er berettiget til optagelse i Mt. San Antonio College . Adgang til Mt. San Antonio College inkluderer arkiveringen af en ansøgning om optagelse fra den studerende og arkiveringen af udskrifter fra gymnasiet eller universiteterne, som den studerende tidligere har besøgt. Det er den studerendes ansvar at anmode om officielle udskrifter fra den sidste gymnasium, som de gik på, og ethvert college (r), der deltog. Transkriptioner vil blive gennemgået for at bestemme støtteberettigelse til kurser på Mt. SÆK.
Indlæggelser
Programresultat
Programmets læringsresultater
Efter vellykket gennemførelse af dette program vil en studerende være i stand til at:
- Find et nuværende gæstfrihedsjob, skriv en rapport om den potentielle arbejdsgiver og skriv et følgebrev og CV.
- Identificer en anerkendt gæstfrihedsleder og beskriv nøjagtigt den type ledelsesstil, denne leder har vedtaget, og de egenskaber, der gjorde dem succesfulde.
- Bestem tilstedeværelsen af et fødevarebåren sygdomsudbrud.
- Identificer fødevarebårne patogener, deres kilder og deraf følgende sygdomme og symptomer.
- Differentier mellem de forskellige servicestile, herunder amerikansk (forbelagt), engelsk (familie), russisk (platter) og fransk (Gueridon).
- Identificer fødevaresikkerhed og sanitetspraksis i en fødevarevirksomhed.
- Planlæg en fødevareproduktionsplan og saml de værktøjer, udstyr og ingredienser, der kræves for at producere en opskrift på en organiseret og effektiv måde.
- Kendskab til opskrifter, nøjagtighed og udførelse: Følg opskriftsprocedurer for at producere mad ved den passende temperatur, konsistens, tekstur, smag og rettidigt.
- Identificer ledelsesstile og genkend succesrige motivationsteknikker.
- Analyser drifts- og omkostningskontrolydelsen af en restaurant.
- Udfør break-even-analyse på en mad- og drikkevarefacilitet og udfør omkostningsvolumenanalyse for at bestemme antallet af kunder, der kræves for at opnå det ønskede overskud.
- Beregn opskriftsprisen for en hel menu.
- Analyser populariteten og rentabiliteten af en menu.
- Udvikl en forretningsplan for en cateringvirksomhed og forstå omfanget af planlægning og åbning af en lille virksomhed.
- Studerende vil være i stand til at mødes med potentielle kunder og planlægge alle elementer i en særlig begivenhed.
- Udvikle en indkomstopgørelse (P&L) for en gæstfrihedsoperation.
- Udvikle en balance for en gæstfrihedsoperation.
- Identificer og differentier de fire retskilder
- Analyser en civil sag om gæstfrihed og bestem fakta, elementer af uagtsomhed, mulige konsekvenser og resultater.
- Identificer personalebehov for en hotelreception baseret på belægning, aktivitetsniveau og budgetbegrænsninger.
- Etabler værelsespriser baseret på ønsket overskud ved hjælp af Hubbart-formlen.
- Udvikle målbare færdighedsbaserede læringsmål, som de vil nå i slutningen af deres erhvervserfaringsperiode.
- Demonstrere færdigheder af færdigheder specificeret i de målbare mål.