We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Montcalm Community College

Montcalm Community College

Montcalm Community College

Introduktion

Montcalm Community College blev oprettet den 2. marts 1965 ved en overvældende gunstig afstemning. Den første bestyrelse blev også valgt, og der blev oprettet en årlig skatteafgift på en mill. Siden da er kollegiet vokset og udvidet til at imødekomme behovene i de samfund, det tjener.

Montcalm Community College er førende inden for oprettelse af et læringssamfund, der bidrager til delt økonomisk, kulturel og social velstand for alle vores borgere.

Montcalm Community College tilbyder grader, certifikater og jobtræningsprogrammer, der hjælper dig med at forberede dig til en række karrierer, til overførsel til en fireårig institution, til fremskridt i arbejdsstyrken, eller som kan tages bare for sjov. Fremragende akademikere, dedikerede instruktører, avanceret teknologi og små klassestørrelser giver MCC-studerende en uddannelse af høj kvalitet til en enestående værdi. Formater inkluderer traditionel undervisning i klasseværelset, online- og hybridkurser.

Placeringer

  • Sidney

    2800 College Drive, Sidney, MI 48885, 48885, Sidney

    Spørgsmål