Keystone logo
© Ulf Palm
Molkoms Folkhögskola

Molkoms Folkhögskola

Molkoms Folkhögskola

Introduktion

Molkoms Folkhögskola (Molkoms folkhögskola) er en af ​​155 højskoler i Sverige, en voksenuddannelsesform, der har eksisteret siden 1868. I alt studerer omkring 200 mennesker i alle aldre og med forskellig baggrund på vores skole, og vi tilbyder en forskellige kurser og programmer. Vi kan give dig en platform for videregående studier men også en erhvervsuddannelse inden for vores to profilområder; Sundhedsvedligeholdelse og film – skabe og producere,

Molkom Højskole opererer to steder i distriktet Värmland; Karlstad og Molkom. Vores skole i Molkom er også en kostskole, der giver dig mulighed for at vælge mellem billigt værelse og kost under dine studier samt en unik følelse af fællesskab.

De fleste klasser er på svensk, men vi tilbyder i øjeblikket ét internationalt program (på engelsk): Film – at skabe og producere.

Campusliv og faciliteter

Molkom

Molkom er et lille byområde i Karlstad kommune, smukt beliggende ved to søer. Omkring 2.000 mennesker bor i samfundet. Der er flere virksomheder her og en temmelig bred vifte af tjenester, herunder supermarkeder, pizzeria, sportscentre, tandlæger, apoteker, et sundhedscenter og et bibliotek. Der er cirka 30 kilometer til Karlstad, og busforbindelserne er ret hyppige på hverdage.

Indkvartering i Molkom

Molkoms Folkhögskola tilbyder enkeltværelsesindkvartering med måltider fem dage om ugen. Der findes også andre løsninger til studieboliger. Se uddannelsens hjemmeside for mere information.

For dem, der ønsker det, tilbydes kost og logi til meget fordelagtige priser! Se Molkom Folkhögskolas hjemmeside for mere information!

Placeringer

  • Molkom

    Mejerivägen 3, 655 60, Molkom

Spørgsmål