Associate in Science i bagning og wienerbrød
Mission College
Nøgleinformation
Campus placering
Santa Clara, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
60 timer
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Associate Degree i bagning og wienerbrød giver salgbare færdigheder, der er nødvendige for avanceret succes i bage- og restaurationsbranchen. Kandidater lærer ledelsesteori, forretningsdrift og bage- og wienerbrødsfærdigheder, der er nødvendige for at starte deres konditorvirksomhed eller påtage sig lederstillinger i konditori-, catering- og restaurantfirmaer. Kerneklasser bør tages i den anbefalede rækkefølge for maksimal succes.
Nødvendige færdigheder
- Kreativ problemløsning.
- Kundecentreret tilgang.
- Ledelsesevner.
- Kommunikationsevner (tosproget et plus.)
- Kulturel bevidsthed i håndteringen af en række forskellige baggrunde/skikke.
- Multitasking.
- Stærk arbejdsmoral og engagement.
- Faglighed.
- Samarbejde.
- Kendskab til sikkerhedskrav og sans for detaljer.
Faciliteter
Karrieremuligheder
Job i marken
- Hotelarbejdere, herunder drift, reception, husholdning, restaurantpersonale og portører.
- Konditor
- Restaurantdrift, herunder kok, server, leder, vært, bartender
- Sommelier (ekspert i vin)
- Restaurantejer
- Event Management
- Chefkok
- Cateringchef eller assistent
- Hotel General Manager og ledelse
- Husholderske
- Rejsebureau og rejseleder
- Marketing og Public Relations