Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Methodist College Kuala Lumpur

Methodist College Kuala Lumpur

Methodist College Kuala Lumpur

Introduktion

Vores historie

Siden starten i 1983 blev Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) grundlagt af Methodist Council of Education. Vores campus er strategisk etableret i hjertet af Kuala Lumpur.

MCKLs vejledende filosofi er fokuseret på at levere fremragende uddannelse af høj kvalitet, som i sidste ende tjener sine formål som en institution for samfundet. Som undervisere stræber vi efter et omsorgsfuldt og nærende miljø gennem transformerende lærings- og undervisningspraksis, sammen med opkvalificering af fritidsaktiviteter. MCKL fortsætter med at levere og opbygge viden, færdigheder og holdninger for at øge hver enkelts kompetencer, hvilket fører til jobsikkerhed i den moderne arbejdsstyrke.

I årenes løb er MCKL blevet meget anerkendt for sine resultater og guldstandarder for sine præ-universitets- og bacheloruddannelser, samtidig med at det er en platingodkendt læringspartner for Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

I 2021 lancerede MCKL sit indledende afdelingscampus - MCKL College (Penang, Pykett campus), hvilket giver større muligheder for videregående uddannelse og alternative Pathways for elever, der forlader gymnasiet og voksne elever i den nordlige region i overensstemmelse med den fjerde industrielle revolution (IR4.0) .

Vores mission er at pleje et fællesskab, hvor ekspertise i alle dens former fejres, og hvor individer vil gøre ekstraordinære forskelle i verden med stærk moralsk karakter og akademiske præstationer. Institutionen søger at producere kvalitetsstuderende, som vil forvandle sig til respektable rollemodeller for kommende generationer, hvilket bidrager til fremme af deres samfund i overensstemmelse med MCKLs vision om at være "The Institution of Excellence for Life"

Vision & Mission

Vision

Institution of Excellence for Life

Mission

At pleje et fællesskab, hvor ekspertise i alle dens former fejres; og hvor individer bliver levende for deres gudgivne evne til at gøre en unik forskel i verden.

Hvad vi tror på

Vi tror på potentialet for alle collegianere til at nå sit kald som forvaltere af Guds skabelse. Deres tid på MCKL skulle fremme en glæde ved at lære og en intelligent forståelse af naturens skønhed og ethvert menneskes umistelige værdi. Dette vil føre til en livslang passion for at gøre en væsentlig forskel for deres familier, samfund og nation.

Hvad vi vælger at leve efter

Collegians

 • Jeg lever livet fuldt ud ved at være det bedste, jeg kan være på arbejde, i leg og i alle mine interaktioner med venner, familie og samfundet.
 • Jeg respekterer min individualitet og andres unikke, og stræber altid efter at skabe kreative og kærlige løsninger på de problemer, som min verden står over for.
 • Jeg opretholder alle menneskers værdi gennem min høflighed, integritet og faste ønske om at bruge mine gaver til alles bedste.

Højskolearbejdere

 • Jeg glæder mig over viden om, at jeg skaber et miljø, hvor alt det gode bliver opmuntret og støttet.
 • Jeg behandler andre, som jeg gerne vil behandles, og giver gennem mit arbejde glæde og tilfredsstillelse til dem, jeg tjener.
 • Jeg er et eksempel på ekspertise i alt, hvad jeg gør.

Højskolelektorer

Jeg holder aldrig op med at vokse intellektuelt, følelsesmæssigt og åndeligt for at opfylde mit hellige kald som guide og ven for alle collegianere.

Jeg tror på det ubegrænsede og unikke potentiale for hver Collegian i min varetægt og tager personligt ansvar for at sikre det fulde udtryk for deres gaver.

Vores kerneværdier

I 2015 formulerede kollegiet sine ti kerneværdier, der altid har repræsenteret udmøntningen af kollegiets vision og mission både fortid og nutid på måder, der har været i overensstemmelse med kristen tro og metodisttraditionen.

Ær Gud

At ære Gud er at prioritere vores tænkning, følelser og handlinger på måder, der bringer ære til ham. At elske Gud kommer til udtryk i den måde, vi elsker andre på.

Respekter dig selv

Respekter den smukke og unikke skabelse, som Gud har skabt os til at være ved at stræbe efter at være det bedste, vi overhovedet kan være.

Respekter andre

Respekter andre menneskers følelser og værdighed, som vi forventer, at andre respekterer vores.

Respekter ejendom

Respekter andre menneskers ejendele (inklusive intellektuel ejendomsret), som vi ønsker, at andre skal respektere vores egne ejendele.

Værn om relationer

Værn om vennerne omkring os som ligeværdige og lær at konkurrere med dem på en sund og konstruktiv måde.

Værn om naturen

Værn om og beskyt de værdifulde gudgivne naturressourcer.

Værn om vores nation

Værn om landet Malaysia og dets nationale identitet, rige historie og forskellige kulturer, og søg at opbygge og pleje det med de gaver og evner, Gud har givet til gavn for alle.

Fejr ekspertise

Stræb efter at opnå vores højeste drømme og mål gennem vores eget ærlige og hårde arbejde. Oprethold den akademiske integritet ved ikke at snyde eller plagiere andres arbejde, og så vidt vi er i stand til at hjælpe dem i nød.

Fejr mangfoldigheden

Skab og nyd muligheder for at opleve og værdsætte andres forskellige kulturer, overbevisninger, talenter og baggrunde.

Fejr frivilligheden

Vær involveret i organisationer, der søger at gøre verden til et bedre sted, i eller uden for college. Vær proaktiv; være villig til at gå den ekstra mil og altid stræbe efter en bedre fremtid for dig selv og andre.

Placeringer

 • Kuala Lumpur

  Jalan Tun Sambanthan 4,Off, 50470, Kuala Lumpur

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål