Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Manhattan College

Manhattan College

Manhattan College

Introduktion

Manhattan College blev grundlagt i 1853 af de kristne skoles brødre, en katolsk læreordning startet af Johannes Baptist de La Salle. Lasallian mission styrer vores fokus på kvalitetsundervisning for alle og service til vores naboer i nød. Vores maleriske campus ligger i The Bronx, en 35-minutters metrostur fra hjertet af Manhattan.

I begyndelsen

131 og Broadway placering

I maj 1853 flyttede fem Christian Brothers deres lille Canal Street-skole til det, der dengang var kendt som Manhattanville, en del af New York City på 131st Street og Broadway. Brødrene var bærere af en uddannelsesmæssig tradition, der begyndte i det 17. århundrede Frankrig med Saint John Baptist de La Salle, lærernes skytshelgen. Lasalliansk tradition skabte en ny type skolesystem og hævede arbejdet med at undervise i skolen - behandlede det som et erhverv og en kald. Brødrene blev opfordret til at gå ud over rotehukommelsen for at ”berøre hjertene” for eleverne. Der blev undervist i praktiske emner, der ville føre til en nyttig rolle i samfundet; religion blev lært at give en forpligtelse til kristen etik.

Flyt fra Manhattan til Riverdale

firkantet konstruktion

Efterhånden som skolen voksede, var der behov for nye kvartaler. Hjørnestenen i ”New Manhattan” blev lagt i 1922 i Riverdale-kvarteret i Bronx, hvor det nu befinder sig. Tilføjelsen af nye bygninger og studentboliger udvidede og forbedrede campus markant. Fra dette tilgængelige sted tilbyder kollegiet adgang til de kulturelle, uddannelsesmæssige, forretningsmæssige og underholdningsmuligheder i New York City samt et selvstændigt beboelsesmiljø.

20. århundrede

videnskabslaboratorium i 1950'erne

Efter 2. verdenskrig og gennem midten af århundrede fortsatte Manhattan College med at vokse og blomstre og tilføje nye skoler og uddannelser. På campus var både universitetet og en forberedende skole for gymnasiestuderende. I 1973 blev Manhattan College co-uddannelse og accepterede sine første kvindelige bachelorstuderende. I løbet af de næste par årtier omdannede studerende organet fra en flertal pendler til et flertal bolig college med åbningen af nye bolighus tårne.

Placeringer

  • The Bronx

    Manhattan College Parkway,4513, 10471, The Bronx

    Programmer

    Spørgsmål