Keystone logo
Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Introduktion

Maastricht University (UM) er det mest internationale universitet i Nederlandene, og med 21.000 studerende og 4.000 ansatte er det stadig i vækst. Universitetet skiller sig ud ved sin innovative uddannelsesmodel, sin internationale karakter og sin tværfaglige tilgang til forskning og uddannelse.

Takket være forskning og studieprogrammer af høj kvalitet samt et stærkt fokus på socialt engagement har UM hurtigt opbygget et solidt ry. I dag anses det for at være et af de bedste unge universiteter i verden.

Ti grunde til at vælge Maastricht University

 1. Personlig tilgang med problembaseret læring
  Studerende på UM lærer i små grupper, hvilket betyder, at du deltager aktivt og opnår vigtige færdigheder til din fremtid. Underviserne kender dig typisk ved fornavn og er altid tilgængelige og imødekommende.

 2. Unikke programmer
  UM tilbyder en række studieprogrammer, som ikke findes andre steder i Holland. Eksempler herpå er bacheloren i europæisk folkesundhed, masteruddannelsen i retsvidenskab, kriminologi og jura og masteruddannelsen i global sundhed.

 3. Det mest internationale universitet i Holland
  De fleste af vores programmer tilbydes også på engelsk, og 55 % af vores studerende og næsten 45 % af vores personale kommer fra udlandet. Det gør UM til det mest internationale universitet i Nederlandene.

 4. Forskning
  Vores tværfaglige forskning, lige fra dyrkning af humant væv til udforskning af bæredygtighedsspørgsmål, er en frugtbar grobund, der bidrager til vores uddannelse. Akademikerne er stærkt involveret i undervisningen, og interesserede studerende har en række muligheder for selv at blive involveret i forskning.

 5. Blandt de bedste unge universiteter i verden
  UM er det femte bedste unge universitet i verden ifølge 2017-udgaven af Times Higher education-ranglisten for unge universiteter. UM opnår også konsekvent gode resultater på andre ranglister: I 2017 lå UM på en 15. plads på QS-ranglisten over universiteter, der er yngre end 50 år.

 6. Uddannelsesinnovation
  Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores undervisningsmetoder i UM Edlab, som også støtter underviserne og tilbyder ekspertiseprogrammer for de studerende.

 7. Europas hjerte
  Maastricht ligger på den sydligste spids af Nederlandene, i selve Europas hjerte. På blot et par timer kan du være i Bruxelles, Amsterdam, Paris eller London, og flere lufthavne ligger inden for en times kørsel.

 8. Byen Maastricht
  Fra biografer, teatre og hundredvis af caféer, barer og restauranter til et helt nyt sportscenter og topmoderne studiefaciliteter, der er under opførelse på Tapijn-området - Maastricht er en levende by med et historisk centrum. Og hvert studieår starter med en uforglemmelig Inkom-uge.

 9. Honours-programmer
  Vi tilbyder en række honours-programmer til studerende, der gerne vil have en ekstra udfordring: Premium, MaRBle og Honours+.

 10. At finde et job
  Undersøgelser fra UM Research Centre for Education and the Labour Market (ROA) viser, at ca. 96 % af kandidaterne har et lønnet job inden for få år efter at have afsluttet deres uddannelse (Maastricht University graduate surveys 2017).

Statistik

Hurtige fakta

 • det yngste og mest internationale universitet i Nederlandene
 • 21,000 studerende, 4,000 ansatte, 50,500 alumner
 • et af de bedste unge universiteter i verden (THE, QS)
 • det eneste nederlandske universitet i Worldwide Universities Network (WUN) og Young European Research Universities Network (YERUN)

  Placeringer

  • Maastricht

   Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK, Maastricht

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål