Keystone logo
LVC London School of English

LVC London School of English

LVC London School of English

Introduktion

HVEM VI ER

LVC London School of English er en sprogskole med professionelt uddannede lærere og medarbejdere, hvis formål er at gøre din lærerfaring så fornøjelig som muligt.

LVC's mål er ikke kun at lære dig, men at overvåge dine fremskridt og for at støtte dig, som du fortsætter i dit valgte kursus. Vi har dedikeret personale, der koordinerer elevens aktiviteter og overvåger vores supporttjenester, der hjælper med at skabe den optimale atmosfære, hvor du kan udvikle sig til dit fulde potentiale.

VORES MISSION

At give høj kvalitet og værdi for pengene uddannelse i et positivt og inkluderende, lærercentreret miljø. Vi fokuserer på elevernes reelle og praktiske ambitioner for at hjælpe dem med at udvikle og integrere så let som muligt.

VORES VISION

At udmærke sig i at yde sprogundervisning i et støttende, sjovt og sikkert miljø og at hjælpe eleverne med at udvikle sig og blomstre professionelt.

INTERNATIONALE VENNER

Vi sætter stor pris på vores studerende, vi elsker deres værdier og deres livlige personligheder. Vi tror helhjertet, at de er interessante og unikke mennesker, og derfor er den sociale side af vores skole en af ​​vores hovedprioriteter. Vi tror på at have venner fra hele verden er en fantastisk oplevelse, der burde være åben for alle!

Placeringer

  • London

    148 Old Kent Road, SE1 5TY, London

Spørgsmål