Keystone logo
Luiss Guido Carli

Luiss Guido Carli

Luiss Guido Carli

Introduktion

Luiss Universitet

Åben. Engagerende . Ansvarlig.

Hvorfor Luiss

Toprangeret, yderst innovativ inden for uddannelse med sin forespørgselsbaserede læringsmodel, virkelig international med over 50 % af programmerne på engelsk, fast forpligtet til bæredygtighed og inklusion, dybt engageret i professionelle fællesskaber. Dette er blot nogle af grundene til at vælge Luiss.

Om Luiss

Beliggende i Rom, Luiss har specialiseret sig i samfundsvidenskab med sine 4 afdelinger for Business & Management, Economics & Finance, Jura og Statskundskab og uddanner over 10.000 studerende i et dynamisk, internationalt miljø.

placering

#14 på verdensplan for Politik & Internationale Studier og top 50 for Business & Management og Jura i QS World University Rankings efter emne og #30 på verdensplan i FT Masters in Management , et spring på 60 pladser siden 2019.

Nøgle Fakta

Studerende og instruktører kommer fra 102 lande rundt om i verden, og Luiss er et aktivt medlem af fremtrædende akademiske netværk såsom QTEM og European University ENGAGE.EU.

Uddannelsesmodel

Luiss mission er at forberede eleverne som spørgere: nysgerrige, åbensindede, pålidelige mennesker, der er i stand til at rammesætte og løse relevante udfordringer med deres holdning til at tænke som videnskabsmænd, mens de fungerer som førende fagfolk.

programmer

Undergraduate – Graduate – Postgraduate – Digital Graduate – Summer University – Foundation Program – PhD

Fakultet & Forskning

Luiss Faculty er sammensat af verdenskendte akademikere, som bringer deres omfattende erfaring fra nogle af verdens mest prestigefyldte institutioner, og en bred vifte af toppraktiserende læger såsom virksomhedsledere, diplomater, advokater og repræsentanter for den offentlige administration. Over 50 gæsteprofessorer bidrager til Luiss' stadigt stigende globale engagement.

Luiss er på forkant med den mest stringente og relevante samfundsvidenskabelige forskning, specifikt inden for områderne forretning og ledelse, økonomi, jura og statskundskab. Der er i øjeblikket 88 igangværende finansierede forskningsprojekter, herunder adskillige bevillinger på europæisk plan og 33 forskningsprojekter af national relevans (PRIN) i 2023. I 2022 talte Luiss 57 internationale toppublikationer.

Stipendier & Campusliv

Stipendier

Ud over at sikre en højprofileret uddannelse af høj kvalitet, yder Luiss økonomisk støtte til højtydende og fortjente studerende, der opfylder specifikke økonomiske eller meritbaserede krav.

universitetsområder

Luiss ligger i et af Roms smukkeste kvarterer med bygninger, der afspejler byens atmosfære og skønhed, frodige grønne områder, højteknologiske klasseværelser og innovative kreative rum.

Bibliotek

Kom med en idé, svar på et spørgsmål, stil en nysgerrighed, det er, hvad Luiss Bibliotek tilbyder, uanset om det er gennem den direkte adgang til lokalesamlingerne og bibliografiske forskningsstøttetjenester i et af de åbne og multifunktionelle rum eller gennem off-campus adgang til det omfattende onlinekatalog og elektroniske samlinger.

Boliger

Luiss-boliger er placeret i nærheden af de tre hovedcampusser og tilbyder en række forskellige overnatningssteder og tjenester for at få dig til at føle dig hjemme væk fra hjemmet.

vejledning

Vejledningskontoret er designet til at vejlede, ledsage og inspirere studerende gennem deres universitetskarriere. Dens tre hovedtjenester, universitetsvejledning, akademisk vejledning og inklusivitetsvejledning, It's U!, er tilpasset hver enkelt studerendes baggrund, studier og ambitioner.

Universitets sprogcenter

En beherskelse af sprog er grundlæggende i vores globaliserede verden. Af denne grund tilbyder Luiss engelsk, arabisk, kinesisk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, russisk og spansk som andet eller tredje sprog.

Studerendes mobilitet

Med 56 Double Degrees, LLM'er, Joint Degrees og Structured Exchanges samt over 243 Erasmus og bilaterale udvekslingsaftaler for studerende, er Luiss forpligtet til at give studerende muligheder for at fordybe sig i rige miljøer, der supplerer en kvalitetsuddannelse.

Karriereydelser

Takket være sine forbindelser med mere end 500 offentlige og private institutioner samt multinationale virksomheder, giver Luiss studerende og kandidater reelle karrieremuligheder, og støtter dem med at komme ind på arbejdsmarkedet gennem praktikophold, møder og seminarer med førende internationale virksomheder og institutioner.

Sport

Samarbejde, respekt, fair play, beslutsomhed, selvtillid: sport hjælper os med at blive bedre versioner af os selv . Luiss Sports Association organiserer alle universitetets amatør- og konkurrencesport, der ikke kun fokuserer på studerende (over 50 topatleter), men også på dem, der er interesserede i at dyrke sport på et ikke-konkurrenceniveau.

Studenterforeninger

At studere på Luiss betyder aktivt at engagere og deltage i de talrige fritidsaktiviteter, der organiseres og promoveres direkte af studerende, som repræsenterer en ekstraordinær mulighed for at komme sammen gennem hele din universitetskarriere.

Ansøg nu

Luiss er forpligtet til at tilmelde fremragende studerende med talent og højt potentiale, som kommer fra hele Italien og verden. Optagelse er meritbaseret, konkurrencedygtig og meget selektiv, hvilket får Luiss-kandidater til at skille sig ud på arbejdsmarkedet.

Bacheloroptagelse

International udvælgelse - For studerende, der opnår et sekundært eksamensbevis uden for Italien, vil der være rullende optagelser i løbet af det akademiske år. Kandidater, der har opnået visse minimumsscore på SAT, ACT eller IB, er undtaget fra udvælgelsesprocessen.

Adgang til kandidat

International udvælgelse - For studerende, der opnår en bachelorgrad uden for Italien, vil der være rullende optagelser i løbet af det akademiske år. Kandidater, der har opnået visse minimumsscore på GMAT eller GRE, er undtaget fra udvælgelsesprocessen .

Statistik

Luiss i tal

Alle Luiss-numre:

 • 1977 Grundlæggelsesdato
 • 4 Afdelinger: Økonomi og Finans, Virksomhed og Ledelse, Jura, Statskundskab
 • 2 skoler: bachelor og kandidat
 • 10.173 i alt tilmeldte studerende
 • 11 Faciliteter, campusser og andre innovationsrum
 • Forholdet mellem professor og studerende 1:7 (landsgennemsnit 1:21)
 • 311 partneruniversiteter
 • 65 lande med aktive partneruniversiteter
 • 18 Gateway-programmer for udenlandske studerende
 • 56 dobbeltgrader og strukturerede udvekslinger
 • 2.456 Indgående og udgående udlandsstuderende hvert år
 • 96 % arbejdsstyrkedeltagelse for nyuddannede (1 år efter eksamen)
 • 94 % studerende ajour med eksamensplanen (75 % landsgennemsnit)
 • 92% Studerende, der dimitterede til tiden (62,5% landsgennemsnit)
 • 2,2 måneder mellem eksamen og første job
 • 33 Top internationale publikationer i 2018-2019
 • 13 Antal vundet legater i 2019
 • 13 forskningscentre
 • 78 Internationale partnerskaber

  Campus funktioner

  Alle Luiss campusser, faciliteter og haver.

  Campusser og haver

  Luiss har 12 strukturer, herunder undervisningslokaler, kontorer og boliger, i Rom og Milano med Milano Luiss Hub.

  Luiss campusser

  Universitetets hovedcampusser er æret i Rom for deres arkitektur, der repræsenterer vigtige bevægelser i byens kunstneriske historie, såvel som for deres frodige haver, små oaser i en travl by.

  Viale Rumænien Campus

  På Luiss Campus ved Viale Rumænien 32 afholder universitetet alle undervisnings- og forskningsaktiviteter fra afdelingerne for erhvervsliv og ledelse, økonomi og finans og statskundskab.

  Via Parenzo Campus

  På Luiss Campus på Via Parenzo 11 afholder universitetet alle de juridiske afdelingers undervisnings- og forskningsaktiviteter.

  Viale Pola Campus

  På Luiss Campus på Via Pola 12 har universitetet generaldirektør-, præsident- og rektorkontorer og alle undervisningsaktiviteterne på "Massimo Baldini" School of Journalism og postgraduate kurser.

  Villa Blanc Campus

  På Luiss Campus i Villa Blanc, beliggende i Via Nomentana 216, har universitetet alle de administrative og undervisningsmæssige aktiviteter på Luiss Business School.

  Viale di Villa Emiliani Campus

  På Luiss Campus på Viale di Villa Emiliani 14, beliggende i Via Nomentana 216, har universitetet alle administrative og undervisningsaktiviteter på School of Government, School of European Political Economy og School of Law.

  Luiss bibliotek

  Med helt nye rum renoveret for at huse en ny vision, er Luiss Library specialiseret i samfundsvidenskab, især i jura, økonomi og statskundskab.

  Biblioteket har også ansvaret for at indsamle og dele resultaterne fra universitetets forskningsmiljø.

  Luiss Gardens

  Luiss-campusserne i Viale Pola, Viale Rumænien og Villa Blanc er nedsænket i haver med historisk og kulturel relevans.

  Guidede ture

  Kulturelle aktiviteter giver Luiss-studerende mulighed for at deltage i en række guidede ture på universitetets campusser.

  Bolig og overnatning

  Luiss University tilbyder studerende hjælp til at finde boliger nær campus gennem forskellige tjenester for at imødekomme en række forskellige behov.

  Luiss LOFT

  Den øverste etage på Viale Romania campus er hjemsted for Luiss Loft, et rum designet til at nære en akademisk kultur baseret på designtænkning, teknologi og kreativitet.

  Luiss Sprogcafé

  Luiss Language Café er et innovativt sted at møde nye mennesker, slappe af og øve fremmedsprog i et uformelt og internationalt miljø.

   Stipendier og finansiering

   Gebyrer, støtte og stipendier

   Luiss tilbyder en række fulde og delvise stipendier til talentfulde studerende fra hele verden hvert år. Luiss-stipendier tildeles baseret på akademisk fortjeneste og består af fuldstændig eller delvis fritagelse af universitetsundervisningsgebyr.

   Ranglister

   LUISS på ranglisten

   • Placeret som nummer 14 i verden for politik og internationale studier og blandt de 50 bedste for både ledelse og jura
   • I top 1% for Business and Management
   • #1 blandt mellemstore private universiteter i Italien
   • Luiss blandt de 20 mest bæredygtige universiteter i verden
   • 30. plads i verden på Financial Times rangliste for Master's Degree Program in Management

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteret

   Placeringer

   • Rome

    Viale Pola 12, 00198, Rome

    Spørgsmål