Keystone logo
© BIMM University
London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

Introduktion

Ledelseskurser UK

London Business Training

LBTCs tjenester leveres af praktiserende forretnings- og managementkonsulenter, der besidder omfattende multisektor og global viden og erfaring. En vigtig del af LBTCs serviceleveringsmodel er, at den er helt papirløs i overensstemmelse med vores kerneværdi af bæredygtighed. Derfor leveres alt kursusmateriale, dokumentation og kommunikation elektronisk, hvilket yderligere bidrager til effektiviteten af ​​operationen og kundens lærerfaring.

Ved LBTC tages der hensyn til at forstå vores kunders specifikke behov, og serviceleverancen tilpasses derfor til at klare den unikke karakter af en kundes krav. Vi bestræber os løbende på at etablere og pleje langsigtede forretningsforbindelser. LBTCs positioneringsopgørelse er at fungere som vores kunders partnere i gang ved at løse deres forretnings- og ledelsesproblemer.

Vores vision er at opfylde forretnings- og ledelsesuddannelsen og rådgivningsbehovet hos alle enkeltpersoner og organisationer over hele verden. LBTCs mission er at levere en innovativ, bæredygtig og tilgængelig service af høj kvalitet, der giver løsninger til vores kunder.

Vi tilbyder en portefølje af åbne kurser, der inkluderer 500 forretnings- og ledelseskurser . De åbne kurser har en varighed mellem 1 dag og 2 uger og gentages hver 4. måned og giver potentielle kunder muligheden for at vælge en kursusdato, der passer til deres respektive skemaer.

For de kunder, der står over for mere komplekse forretnings- og ledelsesproblemer, tilbyder LBTC også skræddersyede uddannelses- og managementkonsulentydelser. Disse servicemuligheder er yderst skræddersyet til at løse den specifikke karakter af de udfordringer, vores kunder står overfor.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en af ​​vores kerneværdier ved LBTC.

Papirets miljøpåvirkning er væsentlig. Papirmøller bidrager til luft-, vand- og jordforurening. Dette problem er yderligere forværret af, at det globale forbrug af papir er steget med 400% i de sidste fire årtier.

Uddannelsesinstitutioner er berygtede for deres afhængighed og deraf følgende spild af papir. Papir er faktisk genbrugeligt, men ikke alle genbruges.

LBTC har vedtaget mantraet med at reducere, genbruge og genbruge - og taget det et skridt videre ved at afvise brugen af ​​papir. Vi har implementeret en papirløs operationel model, hvor alle meddelelser, dokumenter og kursusmaterialer leveres elektronisk.

Den ekstra fordel ved at bruge elektroniske medier er den enorme effektivitet, denne fremgangsmåde leverer. Vi opfordrer alle vores interessenter til at tilslutte sig LBTC i vores bestræbelser på at blive grøn .

Placeringer

  • London

    One Lyric Square Hammersmith, W6 0NB, London

Spørgsmål