Grundlæggende konditorcertifikat
Le Cordon Bleu University Ottawa
Nøgleinformation
Campus placering
Ottawa, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Lær de klassiske teknikker til at kombinere ingredienser i rige bagværk.
Hovedingredienserne i fransk patisserie er mel, smør, æg og 'savoir-faire!' Ved at lære deres forskellige kombinationer, egenskaber og applikationer, lærer du, hvordan man laver forskellige typer konditori som paté sablée, paté feuilletée og choux pasta; og traditionelle slotte som Saint Honoré, Schwarzwald og Paris-Brest. Demonstrationer og praktiske sessioner fører dig trin for trin gennem det grundlæggende i fransk pâtisserie.
Grundlæggende wienerbrød er det første skridt efterfulgt af mellemliggende og overlegne i at fuldføre dit Diplôme de Pâtisserie.
4 indtag hvert år: januar, april, juli, oktober