Mexicanske madlavning kursus i
Le Cordon Bleu Mexico
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Buenavista, Mexico
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Spanish
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Mexican Cooking Kursus I
Mexicanske køkken, en UNESCO kulturelle og immaterielle kulturarv menneskeheden, er en af de mest varierede og rigeste køkkener. Det er berømt for sine karakteristiske og sofistikerede smag med stor smag, hvilket bringer kulinariske traditioner fra præ-spansktalende kulturer til i dag. Lær teknikker, præparater, kultur, historie og sofistikerede stil præsentationer Cordon Bleu.
Certifikat Information
- Dage: Tirsdage og torsdage
- Åbningstider: 11:00 til 17:30
- Varighed: 20 flere test sessioner
- Metode: Demonstration og Praktisk
- Minimum studerende: 8 studerende
- Maksimum studerende: 16 studerende
Det omfatter:
- 1 fuld uniform af Le Cordon Bleu
- Ingredienser
- Kogebog
- Student ID
- Certificate of Mexican Cuisine I
- Dimissionsfest
Omfatter ikke:
Knife Set