We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
LCI Language School | Vancouver

LCI Language School | Vancouver

LCI Language School | Vancouver

Introduktion

At vælge LCI som din engelske skole

Oplev sprog

LCI Vancouver tilbyder en bred vifte af engelskkurser for alle niveauer. Vores læseplan er forskelligartet og designet til at balancere samtale og akademisk engelsk. Vores højt kvalificerede lærere er kendt for deres interaktive undervisningsstil og inddragelse af en række aktiviteter og sociale arrangementer.

Hvis du er på et af vores innovative engelsk Plus-kurser, tilpasses dine aktiviteter inden for et specifikt interesseområde såsom kunst, design, forretning eller kulinarisk/gæstfrihed.

Statistik

Aktivt, venligt og internationalt miljø

Studerende fra over 100 forskellige lande har valgt at studere på LCI's engelske skole i smukke Vancouver, Canada. På vores skole mødes mennesker fra hele verden og bliver livslange venner, mens de nyder den bedste tid i deres liv!

Gennem break-time-spil, fester, særlige arrangementer og internationale temakvoter stimulerer vi en kulturel, social og uddannelsesmæssig udveksling på engelsk, mens vi har meget sjovt.

Professionelle og hjælpsomme lærere

Alle LCI's lærere er engelsktalende som modersmål med professionel engelsklæreruddannelse og TESOL-certifikater. Vores kompetente og venlige lærere skaber en sjov og engagerende klasseatmosfære, der hjælper eleverne med at fortsætte med at forbedre og udvikle deres engelskkundskaber. Vi er stolte over at have så mange erfarne højkvalitetslærere på vores engelskskole!

Engelsk programmer med variation og fleksibilitet

LCI's brede udvalg af engelskkurser og -programmer gør det muligt for studerende at fokusere på deres interesseområder og overvinde deres svagheder. På vores engelske skole har eleverne fleksibilitet til at ændre deres programmer ugentligt.

Fleksible fredagstimer, sjove og interessante aktiviteter

LCI Vancouvers roste GRATIS fredagsaktiviteter gør det muligt for eleverne at bruge engelsk i hverdagssituationer. Udendørsprogrammet hjælper eleverne med at bruge engelsk ud over skolemiljøet og i deres dagligdag. Denne praktiske tilgang forbedrer læringsprocessen og opbygger tillid. Hver uge (undtagen Monthly Graduation Days) kan eleverne vælge mellem seks til otte forskellige aktiviteter, der er planlagt for ugen og deltage uden at betale ekstra gebyrer. Disse aktiviteter omfatter sightseeingture rundt i Vancouver, vandreture i naturen, kulturelle oplevelser og sportsbegivenheder.

Blandt de mange muligheder er sightseeingture, sport, madlavning og kulturelle oplevelser! Der er ingen ekstra gebyrer for at deltage i disse aktiviteter!

Engelsk programmer med variation og fleksibilitet

  Campus funktioner

  LCI Campus

  LCI Vancouver er en enestående engelsk sprogskole. Dine klasser gives i en 80.000 kvadratmeter stor bygning, hvor vi deler campus og faciliteter med vores søsterkollegium, LaSalle College Vancouver, og vores internationale gymnasium. Beliggende få skridt fra Renfrew Station, er din oplevelse en ægte fordybelse i en rigtig del af Vancouver.

  Vores sikrede campus er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, hvilket betyder, at du har adgang til faciliteter alle ugens dage og uden for undervisningstiden.

  Dine timer finder sted i helt nye topmoderne klasseværelser i stueetagen, og du vil have adgang til alle campus faciliteter såsom cafeteria, bibliotek, computerstudierum og bistro!

  Som LCI-sprogstuderende vil du modtage et studie-id-kort ligesom fuldtidsstuderende på gymnasiet og gymnasiet. Dine aktiviteter vil få dig til at udforske alle dele af Vancouver samt give dig en chance for at blive venner med indenlandske og internationale studerende på campus.

  DIN ELEVERFARING

  Sprogskole på campus

  24 timers ÅBEN Campus

  Engelsk PLUS kurser

  Splinternye klasseværelser

  Bibliotek

  Pathways til brugskunst

  Bistro & Cafeteria

  Boghandel

  Studiekort

  Aktiviteter & Klubber med

  College studerende

   Placeringer

   • Vancouver

    188 Nelson St, BC, V6B 6J8, Vancouver

   Spørgsmål